Post bugs in Daryna beta 021 here

Releases and other announcements.
Please don't post support questions here
Forum rules
Section reserved for the team. You can reply to announcements here but not post new topics.Please do not add support questions to threads here,use the appropriate support forum instead
Locked
User avatar
clem
Level 12
Level 12
Posts: 4192
Joined: Wed Nov 15, 2006 8:34 am
Contact:

Post by clem »

Check the mintUpdate logs:

cd /usr/lib/linuxmint/mintUpdate/logs
ls -lrt

and look at the last file in the list. It's probably a problem with your sources.list.

Clem
Image
User avatar
Lolo Uila
Level 5
Level 5
Posts: 576
Joined: Thu Mar 15, 2007 3:40 am
Location: Kapolei, Hawaii

Post by Lolo Uila »

merlwiz79 wrote:
thenixedreport wrote:I have a question. I have looked and looked, yet I can't find a way to increase the number of virtual desktops that I have. The reason I want four instead of two is simple: I want to be able to use the 3D Cube properly. What do I mean?

With Compiz-Fusion, when I hit Ctrl+Alt and click and hold the left mouse button, I am able to move the two desktops around, but it looks more like flipping a piece of paper over than the 3D Cube that I'm used to. Any suggestions?
Open the CompizConfig Settings Manager and click on General.
Next click on Desktop Size and change these 2 settings:
Horizontal Virtual Size and Number of Desktops to 4.
Actually, only Horizontal Virtual Size needs to be changed.

EDIT: and in Daryna the CompizConfig Settings Manager is found under Preferences - Advanced Desktop Effects.

Aloha, Tim
Last edited by Lolo Uila on Tue Nov 13, 2007 8:59 am, edited 2 times in total.
rps63ifid
Level 1
Level 1
Posts: 29
Joined: Fri Sep 07, 2007 5:16 pm

Post by rps63ifid »

Lolo Uila wrote:The nameservers for linuxmint.com have had problems lately.

http://www.linuxmint.com/forum/viewtopic.php?t=6611

Is it working for you now?

Aloha, Tim
Yes, as of this morning, I was finally able to update. Wierd...

--
/ron
rootkowski
Level 3
Level 3
Posts: 110
Joined: Tue Jun 26, 2007 5:06 am
Location: Wirral, UK
Contact:

Post by rootkowski »

Hi there!

I'm waiting impatiently for the stable release and running the beta on daily now. I can say it is rather stable, but I have a few things to add to the list ;-)

After updating MintUpdate yesterday the settings (pretty much all of them) were reset to the default. Now it's a bit tricky having to browse to the icons again etc. Of course the other settings are not as time consuming to set again anyway it would be nice not to have to do it every time the app is updated (upgraded).

Another thing doesn't have much with Mint itself to do. Anyway, wine + compiz fusion = disaster. The system freezes really badly if i forget to switch off the visual effects and run some wine app.

On my machine compiz starts automaticaly and sometimes I need to disable it. Then enabling it again gives the cpu some hard times. It keeps around 100% and sometimes it won't go down until I actually reboot (log out/in doesn't help). But as I said I suspect it's rather compiz not mint.

I'll keep reporting if anything should come up

Cheers
User avatar
merlwiz79
Level 8
Level 8
Posts: 2419
Joined: Wed Apr 04, 2007 1:50 pm
Location: Here again :)

Re: Post bugs in Daryna beta 021 here

Post by merlwiz79 »

j_baer wrote:This bug is for Daryna XFCE Beta

When I close Mplayer I receive a "Gnome_screensaver_control()" error. I am running a AMD cpu & nvidia video.

Nice work on this product!

:)
This is a bug in mplayer.
Image
Husse
Level 23
Level 23
Posts: 18677
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Post bugs in Daryna beta 021 here

Post by Husse »

There is no need to post bugs in Daryna beta 021 any more. Topic locked
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it
Locked

Return to “Releases & Announcements”