Windows Network Icon

Connection sharing, Firewall, Samba..etc
Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
JerryF
Level 7
Level 7
Posts: 1725
Joined: Mon Jun 08, 2015 1:23 pm
Location: Rhode Island, USA

Windows Network Icon

Postby JerryF » Tue Nov 21, 2017 8:30 pm

Is there a way to remove the Windows Network icon/folder in Nemo file manager under Network?

Thanks.
Don't forget to edit your original post and add [SOLVED] to the beginning of the Subject line if your problem has been fixed.
My main language is English. I speak very little Portuguese, and a whole lot of gibberish.

sialewis
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Tue Nov 21, 2017 9:00 am

Re: Windows Network Icon

Postby sialewis » Wed Nov 22, 2017 2:08 am

To display a network connection icon on the taskbar Open Network Connections Under LAN or High-Speed Internet, click the network connection. There was coverage about this on https://www.geekwrapped.com/ a while back, somewhere in an article under https://www.geekwrapped.com/interests I believe. You might be wondering where the network connection icon in your notifications tray went to.

User avatar
JerryF
Level 7
Level 7
Posts: 1725
Joined: Mon Jun 08, 2015 1:23 pm
Location: Rhode Island, USA

Re: Windows Network Icon

Postby JerryF » Wed Nov 22, 2017 12:06 pm

sialewis wrote:To display a network connection icon on the taskbar Open Network Connections Under LAN or High-Speed Internet, click the network connection. There was coverage about this on https://www.geekwrapped.com/ a while back, somewhere in an article under https://www.geekwrapped.com/interests I believe. You might be wondering where the network connection icon in your notifications tray went to.

Thanks for replying. I think you misunderstand what I'm trying to do.

I'm trying to remove the folder that I'm pointing to with my cursor in the following:
https://drive.google.com/open?id=1gM68vH1vYvyilMdGna0Wd-3b1U1WFv3H
Don't forget to edit your original post and add [SOLVED] to the beginning of the Subject line if your problem has been fixed.
My main language is English. I speak very little Portuguese, and a whole lot of gibberish.


Return to “Other networking topics”