"Flight mode" on Asus zenbook

Connection sharing, Firewall, Samba..etc
Forum rules
Before you post please read how to get help
Post Reply
User avatar
WiltshireJon
Level 1
Level 1
Posts: 44
Joined: Wed Nov 15, 2017 1:14 pm

"Flight mode" on Asus zenbook

Post by WiltshireJon » Mon Apr 16, 2018 1:55 pm

My Zenbook has a keypress (Fn+F2) for flight mode. Pressing this turns off Wifi as it should but pressing it again turns both Wifi and bluetooth on, even though bluetooth was off beofre the first button press. Bug? Anyone else?

Code: Select all

jon@jon-zenbook ~ $ inxi -Fxz
System:    Host: jon-zenbook Kernel: 4.13.0-38-generic x86_64 (64 bit gcc: 5.4.0)
           Desktop: Cinnamon 3.6.7 (Gtk 3.18.9-1ubuntu3.3)
           Distro: Linux Mint 18.3 Sylvia
Machine:   System: ASUSTeK (portable) product: UX360UA v: 1.0
           Mobo: ASUSTeK model: UX360UA v: 1.0
           Bios: American Megatrends v: UX360UA.300 date: 06/17/2016
CPU:       Dual core Intel Core i5-6200U (-HT-MCP-) cache: 3072 KB
           flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 9600
           clock speeds: max: 2800 MHz 1: 2100 MHz 2: 2100 MHz 3: 2100 MHz
           4: 2101 MHz
Graphics:  Card: Intel Sky Lake Integrated Graphics bus-ID: 00:02.0
           Display Server: X.Org 1.18.4 drivers: (unloaded: fbdev,vesa)
           Resolution: 3200x1800@59.70hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Intel HD Graphics 520 (Skylake GT2)
           GLX Version: 3.0 Mesa 17.0.7 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card Intel Sunrise Point-LP HD Audio
           driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1f.3
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.13.0-38-generic
Network:   Card: Intel Wireless 7265 driver: iwlwifi bus-ID: 01:00.0
           IF: wlp1s0 state: up mac: <filter>
Drives:    HDD Total Size: 512.1GB (18.4% used)
           ID-1: /dev/sda model: HFS512G39MND size: 512.1GB
Partition: ID-1: / size: 213G used: 24G (12%) fs: ext4 dev: /dev/sda5
           ID-2: swap-1 size: 8.48GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda6
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 39.5C mobo: N/A
           Fan Speeds (in rpm): cpu: 3500
Info:      Processes: 211 Uptime: 9 min Memory: 1032.2/7873.6MB
           Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 5.4.0
           Client: Shell (bash 4.3.481) inxi: 2.2.35

Post Reply

Return to “Other networking topics”