something wrong with facebook...

Connection sharing, Firewall, Samba..etc
Forum rules
Before you post please read how to get help
Post Reply
jerry_
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Wed Mar 07, 2012 9:03 pm

something wrong with facebook...

Post by jerry_ »

I tried to login since i installed Linux Mint.The page keeps "loading" and never show my wall or others profiles.I recently installed this S.O. i tried to change my DNS,clear cache browser,change my browser.My ISP is OK.

This netbook is a Acer Aspire One and Internet works fine in windows7.Whats wrong? :(
barryp
Level 2
Level 2
Posts: 55
Joined: Wed Sep 24, 2008 5:14 am

Re: something wrong with facebook...

Post by barryp »

Hi Jerry,

If you're using Firefox or Chrome/ ium check your extensions & add-ons. If you disable them all, is FB ok then?

Cheers
Barry
User avatar
Midnighter
Level 6
Level 6
Posts: 1324
Joined: Tue May 22, 2007 1:52 pm
Location: Western Australia

Re: something wrong with facebook...

Post by Midnighter »

Facebook works fine for me. Have you installed anything in your browser? Have you tried deleting your browser profile (/home/username/.mozilla) and starting with a fresh firefox profile?
If you accept - and I do - that freedom of speech is important, then you are going to have to defend the indefensible. That means you are going to be defending the right of people to read, or to write, or to say, what you don't say or like or want said.
sk8ergirl
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Sat Mar 17, 2012 8:38 pm

Re: something wrong with facebook...

Post by sk8ergirl »

Hello altogether!

After using Linux Mint I as well experienced some not-normal behaviour of facebook-webpage.

Right now I'm in China that means I need to work with a VPN (Astrill). When I go to facebook-page I get the login-screen as normal, but after logging-in I get connection problem - "Connection was interrupted".
Without using the VPN I can't even open the facebook-login-page, because it's blocked.
So now I'm wondering why I can open the first page but not go on logging in.

When I have a look at the VPN-client I also see that I have traffic while opening to login-page, but no traffic when I want to login :(

Because of that problems I wanted to use OpenVPN, installed it but can't find the program now here in Mint to start it...

Same situation as threadstarter: it works fine on Win7, when I can open the first page I also have no problems logging in.

Thank you in advance for your kind help!
Post Reply

Return to “Other networking topics”