[SOLVED]Is there a way to install LMDE to...

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
User avatar
tek_heretik
Level 4
Level 4
Posts: 201
Joined: Sun Jul 25, 2010 4:39 pm
Location: Ontario, Canada

[SOLVED]Is there a way to install LMDE to...

Postby tek_heretik » Wed Dec 07, 2011 3:29 am

a software Raid 0? I installed Debian testing 64-bit with the text install (graphical hangs, lol) using the partition editor, I created the 4 drive Raid 0 and installed to it, so it's doable, but would rather have LMDE. I guess my question really is, is the text Debian installer hiding in the LMDE live disk and is there a way to access it during boot?

Edit: Ah damn, posted this to the wrong location, mod(s), please move to LMDE, thanks. :)
Last edited by tek_heretik on Wed Dec 07, 2011 2:30 pm, edited 1 time in total.
AMD FX-8350, Gigabyte GA-990FXA-UD3 (rev 4.0), 2x120GB Intel SSDs, 2x1TB storage HDDs (mirrored), 500GB 'test' HDD, 16GB Kingston HyperX Fury, Radeon R7 250, Thermaltake V3 Black AMD Edition case, 750W Tt Toughpower Gold PSU...Linux Registered User 533946

User avatar
Oscar799
Level 19
Level 19
Posts: 9413
Joined: Tue Aug 11, 2009 9:21 am
Location: United Kingdom

Re: Is there a way to install LMDE to...

Postby Oscar799 » Wed Dec 07, 2011 8:13 am

Moved here from the main forum
Image
"Don't fix it if it ain't broken,don't break it if you can't fix it" Husse
Registered Linux User #511789

User avatar
tek_heretik
Level 4
Level 4
Posts: 201
Joined: Sun Jul 25, 2010 4:39 pm
Location: Ontario, Canada

Re: Is there a way to install LMDE to...

Postby tek_heretik » Wed Dec 07, 2011 9:07 am

Oscar799 wrote:Moved here from the main forum


Thank you.
AMD FX-8350, Gigabyte GA-990FXA-UD3 (rev 4.0), 2x120GB Intel SSDs, 2x1TB storage HDDs (mirrored), 500GB 'test' HDD, 16GB Kingston HyperX Fury, Radeon R7 250, Thermaltake V3 Black AMD Edition case, 750W Tt Toughpower Gold PSU...Linux Registered User 533946

wayne128
Level 10
Level 10
Posts: 3425
Joined: Tue Jul 13, 2010 12:15 am

Re: Is there a way to install LMDE to...

Postby wayne128 » Wed Dec 07, 2011 9:53 am

I guess my question really is, is the text Debian installer hiding in the LMDE live disk and is there a way to access it during boot?


As far as I know, LMDE has only one installer, which is GUI based

I do not think it has Debian text installer.

User avatar
dritzominous
Level 3
Level 3
Posts: 159
Joined: Sat Nov 14, 2009 12:49 am

Re: Is there a way to install LMDE to...

Postby dritzominous » Wed Dec 07, 2011 1:57 pm


User avatar
tek_heretik
Level 4
Level 4
Posts: 201
Joined: Sun Jul 25, 2010 4:39 pm
Location: Ontario, Canada

Re: Is there a way to install LMDE to...

Postby tek_heretik » Wed Dec 07, 2011 2:30 pm

Welp, it's (the installer) not capable of 'seeing' a newly created 4 drive Raid 0, using disk utility. I got Debian testing to run on the same type through the text install, oh, wait, I probably already said that, oops.
AMD FX-8350, Gigabyte GA-990FXA-UD3 (rev 4.0), 2x120GB Intel SSDs, 2x1TB storage HDDs (mirrored), 500GB 'test' HDD, 16GB Kingston HyperX Fury, Radeon R7 250, Thermaltake V3 Black AMD Edition case, 750W Tt Toughpower Gold PSU...Linux Registered User 533946


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests