Iceweasel - currency change

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
User avatar
tenfoot
Level 5
Level 5
Posts: 722
Joined: Sun Jun 03, 2007 4:12 am
Location: Waipapa, Bay of Islands, New Zealand

Iceweasel - currency change

Postby tenfoot » Thu Dec 29, 2011 7:29 pm

Have been using Iceweasel ever since I installed LMDE and it has worked flawlessly until yesterday.

I live in New Zealand and my timezone is shown appropriately and my currency is $NZD.

Until yesterday, when I accessed my bank for internet banking, the amount I entered was shown correctly, e.g. $200.00 was shown as $200.00. Now it is shown as NZD299.00. So somewhere a conversion is going on. This happens for any site I access where a currency value is shown. The same thing happens when I access sites through Firefox but not now I am using Chrome.

I have searched the preferences in both Iceweasel and Firefox and uninstalled extensions and add-ons but the problem remains.

Is anyone able to suggest what is causing this, please?

I am not averse to making Chrome my default browser but would prefer IceWeasel, if possible.
Last edited by tenfoot on Thu Jan 05, 2012 11:29 pm, edited 2 times in total.

Arran
Level 4
Level 4
Posts: 213
Joined: Sat Jul 30, 2011 4:24 am

Re: Iceweasel - currency change

Postby Arran » Thu Dec 29, 2011 9:06 pm

Could that be a Java problem?
Best greetings from Scotlands nicest Holiday Isle
Arran

OS: Mint xfce, Graphic: Nvidia 4800-GS, Monitor: HP ZR30w (2550x1600 px), «Broadband» Ø 50kib/sec!!!

User avatar
tenfoot
Level 5
Level 5
Posts: 722
Joined: Sun Jun 03, 2007 4:12 am
Location: Waipapa, Bay of Islands, New Zealand

Re: Iceweasel - currency change

Postby tenfoot » Fri Dec 30, 2011 4:23 am

Arran wrote:Could that be a Java problem?



I have no idea. I do have sun-java6-jre installed.

User avatar
tenfoot
Level 5
Level 5
Posts: 722
Joined: Sun Jun 03, 2007 4:12 am
Location: Waipapa, Bay of Islands, New Zealand

Re: Iceweasel - currency change (SOLVED)

Postby tenfoot » Thu Jan 05, 2012 4:47 pm

I have now marked this issue as solved, even though I have no idea why things went awry :lol:

Despite uninstaling and then re installing both IceWeasel and Firefox through the Package Manager, the error I was seeing remained. I used a currency converter and laboriously went through each foreign equivalent to try and determine which currency was equivalent to the NZD amount I was seeing but nothing seemed to "gel".

In the end I uninstaled both Iceweasel and Firefox again and manually deleted the .mozilla configuration file and then installed both from the Software Manager, and copied a backup .mozilla from 27.12.2011. It worked and I am delighted.

So, what caused the error in the first place? I still have no idea.

User avatar
tenfoot
Level 5
Level 5
Posts: 722
Joined: Sun Jun 03, 2007 4:12 am
Location: Waipapa, Bay of Islands, New Zealand

Re: Iceweasel - currency change

Postby tenfoot » Thu Jan 05, 2012 11:32 pm

Oops :oops: I spoke to soon. Had to do a re-boot and on launching Iceweasel found that I was back to the NZD in front of all figures shown in the browser.

This has got me beat :? Has anyone a clue why this is happening, please?

In the meantime, it's back to Chromium, which works as expected.


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests