"Open in Terminal" option in LMDE Xcfe stopped working

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
User avatar
wb53tx
Level 1
Level 1
Posts: 20
Joined: Mon Sep 08, 2008 6:30 pm
Location: Texas, USA
Contact:

"Open in Terminal" option in LMDE Xcfe stopped working

Postby wb53tx » Sun Jan 01, 2012 5:41 pm

All of a sudden the "Open in Terminal" command stopped working and I'm so frustrated I'm about to do a complete re-install to fix it!

If I right click on the LMDE Desktop I have an option to "Open in Terminal" which when selected should open a terminal, used to open a terminal, but no longer opens a terminal window.

Similarly, if I am in the file browser and right click on an empty space between icons I have an option to "Open in terminal" which used to do just that, but now does not.

Solutions?

If I reinstall, I'm going with LMDE Gnome this time around.

altair4
Level 17
Level 17
Posts: 7828
Joined: Tue Feb 03, 2009 10:27 am

Re: "Open in Terminal" option in LMDE Xcfe stopped working

Postby altair4 » Sun Jan 01, 2012 6:19 pm

This may sound silly but run the same command that the Thunar custom action runs in a terminal and see if it brings up another terminal or gives you an error message:

Code: Select all

exo-open --working-directory /etc --launch TerminalEmulator
Please add a [SOLVED] at the end of your original subject header if your question has been answered and solved.

User avatar
wb53tx
Level 1
Level 1
Posts: 20
Joined: Mon Sep 08, 2008 6:30 pm
Location: Texas, USA
Contact:

Re: "Open in Terminal" option in LMDE Xcfe stopped working

Postby wb53tx » Sun Jan 01, 2012 9:28 pm

UPDATE - I just went ahead with the re-install. This time I'm running LMDE Gnome, although I would still like a solution to the above problem, as it's not the first time this has happened to me.


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests