ASF not working in streaming videos

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
User avatar
samriggs
Level 5
Level 5
Posts: 953
Joined: Sun Apr 24, 2011 6:09 pm
Location: Canada
Contact:

ASF not working in streaming videos

Postby samriggs » Mon Oct 24, 2011 11:15 pm

Seems I can't view some streaming videos online because of asf issues, I had this fixed before but forgot what I did to fix it, I have flash installed, maybe I used vlc instead mplayer in firefox not sure now.
Anyone have these issues and fixed them?
Please let me know
I'll keep tinkering with it.
Thanks in advance
Sam
I have ffmpeg installed just in case you were wondering.
"Windows: the worst system for the most money, Linux: the best system for free"
Registered Linux User #545430
Arch Cinnamon / Mint Cinnamon

srroom
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Tue Nov 29, 2011 1:37 pm

Re: ASF not working in streaming videos

Postby srroom » Tue Dec 06, 2011 1:48 pm

Hello Sam, Have you managed to find a solution to your problem? It seems that I am experiencing the same issue as well. Please let me know how did you manage to fix it. Thank you!

User avatar
samriggs
Level 5
Level 5
Posts: 953
Joined: Sun Apr 24, 2011 6:09 pm
Location: Canada
Contact:

Re: ASF not working in streaming videos

Postby samriggs » Tue Dec 06, 2011 2:37 pm

Yup I'm using xfce now but this site helped to get things working fine, mind you this is for ubuntu but the streaming and video worked for me, it solved this issue for me.
You can check it out Here

Just get the things you need ( you don't need all things it says as it gives a ton of stuff you can add ) All the codecs and video stuff and plugins etc is pretty much what I took to get it working, of course the ffmpeg.

Hope this helps out
Sam
"Windows: the worst system for the most money, Linux: the best system for free"
Registered Linux User #545430
Arch Cinnamon / Mint Cinnamon


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests