Chrome installed, not showing in Cinnamon

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
Level 1
Level 1
Posts: 9
Joined: Sun Aug 14, 2011 9:54 pm

Chrome installed, not showing in Cinnamon

Postby OrthoSteven » Fri Apr 27, 2012 10:19 am

I've looked, but not seeing anyone else with this issue. Chrome installed just fine, but Cinnamon does not see it.
Maya Cinnamon 64-bit

Level 1
Level 1
Posts: 17
Joined: Fri Nov 06, 2009 8:38 pm

Re: Chrome installed, not showing in Cinnamon

Postby Serendipity » Sat Apr 28, 2012 7:54 am

I assume you mean that the Google-Chrome icon isn't in the menu. On my install the Google-Chrome icon wasn't in the "Internet" menu file, it was under "Other". If its there, its easy enough to move. Right click on the menu icon, select edit menu, , click on the "Other" file, find Google-Chrome and drag it to the Internet file. If the icon isn't in the "Other" file (or any other file), then check to see if there is an icon in /use/bin. If its there, right click on the menu, select edit, select new item. Put in the name, then under command, browse to /usr/bin and select Google-Chrome.

On my installations, Google-Chrome is also in /opt so you can use that file instead.

Level 3
Level 3
Posts: 111
Joined: Fri Jun 24, 2011 9:03 pm

Re: Chrome installed, not showing in Cinnamon

Postby Sonsum » Thu Jun 21, 2012 7:46 pm

I'm having this issue too. I can launch chrome just fine by running

Code: Select all

but it does not appear in any menus. In fact, it seems that the menu editor cannot edit my menu at all. The buttons just don't do anything.

EDIT: I just got tired of Cinnamon and its little problems. Back to Gnome Shell I go!

Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests