upgraded to UP5 but shows UP4 confused?

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
userzero
Level 1
Level 1
Posts: 20
Joined: Sun Apr 08, 2012 6:49 pm

upgraded to UP5 but shows UP4 confused?

Postby userzero » Tue Sep 25, 2012 9:57 pm

Hi All,

Just updated to UP5 with no snafus or errors. However Mint Update shows that I'm still at UP4. Will someone please shed some light on this?

Many Thanks,

u0

User avatar
nicolaasjan
Level 1
Level 1
Posts: 8
Joined: Sun Sep 23, 2012 2:26 pm
Location: The Netherlands

Re: upgraded to UP5 but shows UP4 confused?

Postby nicolaasjan » Thu Sep 27, 2012 8:46 am

Hi userzero,

I had the same issue; but solved itself!
See:
http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=198&t=113159


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests