LMDE works fine!!!

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
Mithrandir
Level 1
Level 1
Posts: 48
Joined: Thu Jun 28, 2012 3:14 am

LMDE works fine!!!

Postby Mithrandir » Sun Sep 09, 2012 10:50 am

Always we post topic to write about something that doesn't work in the system. I'd like to open this topic to write that all works fine on m LMDE with gnome-shell: usb-modems with operators of all the world, printers, cameras and others peripheral devices.
Congratulations for the project!!!!
Long life to LMDE! :D :D :D

mali radnik
Level 1
Level 1
Posts: 38
Joined: Wed Dec 28, 2011 4:34 am

Re: LMDE works fine!!!

Postby mali radnik » Thu Sep 13, 2012 7:11 am

I cannot agree more. I've been using LMDE with Mate (UP 4) since May and I am perfectly satisfied. Only one question: how can I open Menu bar with the keyboard? The <Super> key remains unused and this is the only key that, apparently, remains useless. I tried several combinations, read some previous posts, but in vain.

Monsta
Level 9
Level 9
Posts: 2924
Joined: Fri Aug 19, 2011 3:46 am

Re: LMDE works fine!!!

Postby Monsta » Thu Sep 13, 2012 8:05 am

mali radnik wrote:Only one question: how can I open Menu bar with the keyboard? The <Super> key remains unused and this is the only key that, apparently, remains useless. I tried several combinations, read some previous posts, but in vain.

A support request in a thread about how everything works fine should be considered as offtopic :D

Okay, this is/was a known problem. You need to either install mintmenu-keybinder or (if the hotkey still won't work for some reason) apply this hack. Don't do both though. :)

mali radnik
Level 1
Level 1
Posts: 38
Joined: Wed Dec 28, 2011 4:34 am

Re: LMDE works fine!!!

Postby mali radnik » Thu Sep 13, 2012 2:14 pm

Sorry, Monsta, I did not achieve anything. Here is what I got at the end:

/usr/lib/linuxmint/mintMenu $ mintmenu
Opacity is: 98
Setting opacity to: 0.98
__init__ took 44.936 ms
Binding to Hot Key: <Super_L>
/usr/lib/linuxmint/mintMenu/mintMenu.py:857: Warning: g_object_set_qdata: assertion `G_IS_OBJECT (object)' failed
main_window.show()
mintmenu
/usr/lib/linuxmint/mintMenu/mintMenu.py:859: Warning: g_object_set_qdata: assertion `G_IS_OBJECT (object)' failed
gtk.main()

(mintMenu.py:6411): MateComponent-WARNING **: Never got frame, control died - abnormal exit condition
rudar@rudarlmde /usr/lib/linuxmint/mintMenu $ mintmenu
Opacity is: 98
Setting opacity to: 0.98
__init__ took 45.235 ms
Binding to Hot Key: <Super_L>
/usr/lib/linuxmint/mintMenu/mintMenu.py:857: Warning: g_object_set_qdata: assertion `G_IS_OBJECT (object)' failed
main_window.show()

I guess this is all very clumsy. What can be done?

Monsta
Level 9
Level 9
Posts: 2924
Joined: Fri Aug 19, 2011 3:46 am

Re: LMDE works fine!!!

Postby Monsta » Fri Sep 14, 2012 7:51 am

Well, this looks like the usual debug/info output from mintMenu. And it seems the hotkey binding was successful.
Let's move to this thread to continue discussion, we're going offtopic. :)

Mithrandir
Level 1
Level 1
Posts: 48
Joined: Thu Jun 28, 2012 3:14 am

Re: LMDE works fine!!!

Postby Mithrandir » Fri Sep 14, 2012 9:02 am

Monsta wrote:A support request in a thread about how everything works fine should be considered as offtopic :D


:D

mali radnik
Level 1
Level 1
Posts: 38
Joined: Wed Dec 28, 2011 4:34 am

Re: LMDE works fine!!!

Postby mali radnik » Fri Sep 14, 2012 1:53 pm

I have settled my problem (the most simple solution: Logout, Login and that's it!). Kudos to LMDE!!

Joelito
Level 1
Level 1
Posts: 12
Joined: Tue Aug 21, 2012 1:14 am

Re: LMDE works fine!!!

Postby Joelito » Fri Sep 14, 2012 2:04 pm

Agree, I love my LMDE w/ xfce4 :)
* Intel Core 2 DUO E6550 @ 2.33 GHz with 2 GB RAM.
* LinuxMint 13 w/ xfce4 @ /dev/sda1; Personal folder @ /dev/sda2; swap @ /dev/sda3


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests