(Solved)Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
User avatar
Dave68
Level 4
Level 4
Posts: 295
Joined: Wed Jun 16, 2010 1:15 pm
Location: Bolivar, Missouri

(Solved)Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

Postby Dave68 » Fri Jan 07, 2011 1:45 pm

Well, I downloaded the LMDE ISO and verified the MD5Sums, but when I went to use the Startup USB Creator included in Julia, it wouldn't pick up the LMDE ISO.

I'm not exactly sure what's going on here, as this has never been an issue in the past. I don't have a DVD Burner, but my System will boot from USB, hence trying to create the LiveUSB.

Any Thought's
Dave
Last edited by Dave68 on Mon Jan 10, 2011 6:03 pm, edited 1 time in total.
Linux User: 528038
Primary PC: Version: LMDE (201101), 32 Bit.
Alternate 1: Version: Peppermint One OS, 32 Bit.
Laptop: Version: Julia Main (10), AMD 64
Image

axxer
Level 1
Level 1
Posts: 25
Joined: Sat Sep 18, 2010 4:12 am

Re: Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

Postby axxer » Fri Jan 07, 2011 2:25 pm


User avatar
Dave68
Level 4
Level 4
Posts: 295
Joined: Wed Jun 16, 2010 1:15 pm
Location: Bolivar, Missouri

Re: Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

Postby Dave68 » Fri Jan 07, 2011 4:03 pm

I tried UnetBootin as well.

As I proceeded through the steps, it wanted a Kernal Image as well.

I'll try UnetBootin again. It is in the Mint Repos by the way.

Thanks For The Response,
Dave
Linux User: 528038
Primary PC: Version: LMDE (201101), 32 Bit.
Alternate 1: Version: Peppermint One OS, 32 Bit.
Laptop: Version: Julia Main (10), AMD 64
Image

User avatar
willie42
Level 7
Level 7
Posts: 1974
Joined: Tue Jun 22, 2010 7:52 pm
Location: Oak Ridge, TN USA

Re: Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

Postby willie42 » Fri Jan 07, 2011 5:56 pm

Dave, I had a problem with it in Julia also. Aging Technogeek found this way also.....be worth checking out

viewtopic.php?f=61&t=61390
Comptia A+ Certified Technician
Comptia Network + Certified Technician
You can not have Success without Failures.

User avatar
Dave68
Level 4
Level 4
Posts: 295
Joined: Wed Jun 16, 2010 1:15 pm
Location: Bolivar, Missouri

Re: Startup Disk Creator Not Grabbing LMDE

Postby Dave68 » Mon Jan 10, 2011 6:03 pm

SWEET!!

I'll mark this one as Solved also.

Thanks Willie42,
Dave
Linux User: 528038
Primary PC: Version: LMDE (201101), 32 Bit.
Alternate 1: Version: Peppermint One OS, 32 Bit.
Laptop: Version: Julia Main (10), AMD 64
Image


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest