TTY[1-6] doen't work properly

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Fri Feb 04, 2011 6:34 am

TTY[1-6] doen't work properly

Postby khajavi » Fri Feb 04, 2011 6:40 am

When I press Ctrl+Alt+F1, tty1 will apear but when I whant to enter my username an password it doesn't type correctly. it show all characters like rhombus.
Any one knows what should I do?

User avatar
Level 9
Level 9
Posts: 2653
Joined: Sun Mar 06, 2011 9:25 pm
Location: Portugal

Re: TTY[1-6] doen't work properly

Postby nunol » Sun Apr 10, 2011 8:45 pm

Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests