Alt F2 not working?

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
feffer
Level 3
Level 3
Posts: 146
Joined: Mon Jul 07, 2008 7:49 pm

Alt F2 not working?

Postby feffer » Wed Mar 09, 2011 3:16 am

After successfully installing nvidia drivers, and getting compiz (including extras) to work, suddenly Alt F2 is not bringing up the "run" dialog or whatever it is called. I'm guessing it's a shortcut key conflict, but after poking around, I have not found one in compiz. I use this Alt F2 feature all the time -- it works under gnome and kde -- but I don't even know the name of the app in gnome. Any ideas how to troubleshoot this?

thx,
feffer

amina
Level 3
Level 3
Posts: 140
Joined: Wed Mar 02, 2011 4:45 am

Re: Alt F2 not working?

Postby amina » Wed Mar 09, 2011 4:00 am

I had the same problem, just enable the Gnome compatibility plugin :)

feffer
Level 3
Level 3
Posts: 146
Joined: Mon Jul 07, 2008 7:49 pm

Re: Alt F2 not working?

Postby feffer » Wed Mar 09, 2011 1:23 pm

Thx, that did it. Hadn't noticed it.

feffer

User avatar
xircon
Level 5
Level 5
Posts: 770
Joined: Sun Aug 01, 2010 7:59 am
Location: Sheffield, UK

Re: Alt F2 not working?

Postby xircon » Wed Mar 09, 2011 3:42 pm

Or install something like gmrun or synapse and set up a hotkey in compiz, gmrun and synapse are better than the built in alt-f2, both have command completion etc.

Steve
Dell Inspiron N5010 / Core I5 / ATI Mobility Radeon HD5400, LMDE Tracking Sid & Cinnamon Desktop
"Ubuntu is an African word meaning 'I can't configure Debian'"


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests