LMDE does not want to reboot/restart

Archived topics about LMDE 1
Forum rules
blaite
Level 1
Level 1
Posts: 15
Joined: Wed Dec 23, 2009 8:16 am

LMDE does not want to reboot/restart

Postby blaite » Sun Jul 31, 2011 6:25 am

Hi
I am not sure if it is a bug and I should put it on lunchpad.
My LMDE opens just fine, shuts down just fine, but restarting does not work. I took a picture, of how it leaves me.
When I just turn it off now and on again, does not seem to cause any problems.

Could you tell me what information should I give, in the future, when I talk about problems. And possibly where to find them?
Attachments
reboot.png
reboot.png (675.75 KiB) Viewed 526 times

User avatar
SimonTS
Level 6
Level 6
Posts: 1271
Joined: Thu Feb 24, 2011 5:19 pm
Location: Bristol, United Kingdom

Re: LMDE does not want to reboot/restart

Postby SimonTS » Sun Jul 31, 2011 6:27 am

The default for Debian-based installs is a 'quick-reboot' style. Go into the Package Manager and uninstall kexec-tools.

Or from a terminal prompt

Code: Select all

sudo apt-get purge kexec-tools

lambikas
Level 1
Level 1
Posts: 4
Joined: Sat Jul 30, 2011 8:01 pm

Re: LMDE does not want to reboot/restart

Postby lambikas » Sun Jul 31, 2011 6:45 am

Thanks, used it myself too.
What? Me? Noooooo....

blaite
Level 1
Level 1
Posts: 15
Joined: Wed Dec 23, 2009 8:16 am

Re: LMDE does not want to reboot/restart

Postby blaite » Sun Jul 31, 2011 7:54 am

Great! Works like a charm. Thank you.


Return to “Archive”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest