Strange log messages mentioning MateWeatherAppletFactory

Forum rules
Before you post please read how to get help
Post Reply
User avatar
Cigydd
Level 1
Level 1
Posts: 35
Joined: Tue Nov 04, 2014 5:01 am
Location: Plzeň, Czechia
Contact:

Strange log messages mentioning MateWeatherAppletFactory

Post by Cigydd » Sat Dec 30, 2017 4:36 pm

Hello folks,

I’ve upgraded my system several times, now I have LM 18.3 Sylvia. I get quite a lot of syslog messages saying something similar to this (only the numbers vary):

Code: Select all

Dec 30 20:38:36 lenovo org.mate.panel.applet.MateWeatherAppletFactory[2188]: (mateweather-applet:2326): GLib-CRITICAL **: Source ID 13114 was not found when attempting to remove it
I’d like to understand what’s happening here. If it is a problem in my confiuration, how could I possibly repair it?

Code: Select all

pavel@lenovo ~ $ inxi -Fx
System:    Host: lenovo Kernel: 3.13.0-98-generic x86_64 (64 bit gcc: 4.8.4) Desktop: MATE 1.18.0 (Gtk 2.24.30)
           Distro: Linux Mint 18.3 Sylvia
Machine:   System: LENOVO (portable) product: 20324 v: Lenovo IdeaPad Flex 10
           Mobo: LENOVO model: MELON v: 31900042Std Bios: LENOVO v: 93CN19WW date: 11/07/2013
CPU:       Quad core Intel Pentium N3510 (-MCP-) cache: 1024 KB
           flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 16000
           clock speeds: max: 1992 MHz 1: 498 MHz 2: 1494 MHz 3: 498 MHz 4: 1826 MHz
Graphics:  Card: Intel Atom Processor Z36xxx/Z37xxx Series Graphics & Display bus-ID: 00:02.0
           Display Server: X.Org 1.18.4 drivers: intel (unloaded: fbdev,vesa) Resolution: 1366x768@60.00hz
           GLX Renderer: Mesa DRI Intel Bay Trail GLX Version: 3.0 Mesa 17.0.7 Direct Rendering: Yes
Audio:     Card Intel Atom Processor Z36xxx/Z37xxx Series High Definition Audio Controller
           driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1b.0
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k3.13.0-98-generic
Network:   Card: Qualcomm Atheros QCA9565 / AR9565 Wireless Network Adapter driver: ath9k bus-ID: 01:00.0
           IF: wlan0 state: up mac: 40:f0:2f:40:f2:5c
Drives:    HDD Total Size: 256.1GB (88.2% used) ID-1: /dev/sda model: SAMSUNG_MZYLN256 size: 256.1GB
Partition: ID-1: / size: 231G used: 207G (95%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
           ID-2: swap-1 size: 4.13GB used: 1.36GB (33%) fs: swap dev: /dev/sda3
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   None detected - is lm-sensors installed and configured?
Info:      Processes: 250 Uptime: 7 days Memory: 2228.0/3770.8MB Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 5.4.0
           Client: Shell (bash 4.3.481) inxi: 2.2.35 
–Cigydd

Post Reply

Return to “MATE”