remote access

Forum rules
Before you post please read how to get help
Post Reply
User avatar
srpeters
Level 1
Level 1
Posts: 8
Joined: Tue Mar 25, 2014 6:16 pm

remote access

Post by srpeters » Thu Jan 18, 2018 5:02 pm

At my work I run the typical MS Office packages and ACAD Civil 3d. I am running Mint 18.3 on a laptop at home and I would like to have access to the machine I use at work remotely. My question is has anyone successfully done remote access with Mint and ran ACAD? If so how did you do it? :? :? :?

orschiro
Level 4
Level 4
Posts: 230
Joined: Mon Dec 04, 2017 2:56 am
Contact:

Re: remote access

Post by orschiro » Fri Jan 19, 2018 9:37 am

Is that a graphical application? You could use Teamviewer: https://www.teamviewer.com/en/

User avatar
srpeters
Level 1
Level 1
Posts: 8
Joined: Tue Mar 25, 2014 6:16 pm

Re: remote access

Post by srpeters » Fri Jan 19, 2018 9:50 am

I should of clarified that I am trying to access my work computer thru their LAN. I have software to access the machine but getting the two to talk together properly. ACAD is a computer drafting program.

Post Reply

Return to “MATE”