Cinnamon on LMDE - stopped working with Update Pack 5

Please post suggestions for improvement of Cinnamon here
https://github.com/linuxmint/Cinnamon
AlbertP
Level 16
Level 16
Posts: 6707
Joined: Sun Jan 30, 2011 12:38 pm
Location: Utrecht, The Netherlands

Re: Cinnamon on LMDE - stopped working with Update Pack 5

Postby AlbertP » Sat Jan 12, 2013 1:03 pm

You could probably better file the bug at Ubuntu, if you are using an Ubuntu package of Mesa instead of having compiled Mesa from source. Make sure to include the output of inxi -Gx when filing a bug about this.
Registered Linux User #528502
Image
Feel free to correct me if I'm trying to write in Spanish, French or German.

BrunoMiranda
Level 3
Level 3
Posts: 107
Joined: Thu Jun 24, 2010 2:22 pm

Re: Cinnamon on LMDE - stopped working with Update Pack 5

Postby BrunoMiranda » Sat Jan 12, 2013 11:32 pm

Ok, here I am puzzled again... I'm not really sure where the bug might be...

I've been installing LMDE again for testing purposes and this is what I've got:
UP6, like UP5, breaks Cinnamon, this time it doesn't even load.
Yet, mesa is working fine on MATE, with 3D acceleration using the Intel drivers.

With a few tweaks and Mesa downgraded, I was able to have the Intel drivers and the 3D acceleration working on Cinnamon, but it only loads in Fallback mode. But even though, glxgears work!

The same thing happens with the Mint 14 Main Edition.

Oh well, I've given up Cinnamon... But at least I've been able to get MATE with the 3D and the Intel drivers working...
I'm enjoying MATE a lot, and if I want Cinnamon... It runs on Zorin OS!
Bye for now,
Bruno


(Always backup before you fvckup :mrgreen: )


Return to “Cinnamon”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests