Page 2 of 2

Re: Can't Get Conky Manager for Mint 20

Posted: Wed Jul 15, 2020 2:52 am
by smurphos
OK didn't help.

So you are going to need to redesign your conky config to remove all the lines giving per core temperature info as it's not available on your hardware.

E.g. instead of

Code: Select all

${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 1: ${cpu cpu 0}%${goto 120} ${execi 5 sensors|grep 'Core 0'| awk -F'+' '{print $2}' | awk -F'.' '{print $1}'} °C ${alignr}${freq 1} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 0}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 2: ${cpu cpu 1}%${goto 120} ${execi 5 sensors|grep 'Core 1'| awk -F'+' '{print $2}' | awk -F'.' '{print $1}'} °C ${alignr}${freq 2} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 1}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 3: ${cpu cpu 2}%${goto 120} ${execi 5 sensors|grep 'Core 2'| awk -F'+' '{print $2}' | awk -F'.' '{print $1}'} °C ${alignr}${freq 3} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 2}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 4: ${cpu cpu 3}%${goto 120} ${execi 5 sensors|grep 'Core 3'| awk -F'+' '{print $2}' | awk -F'.' '{print $1}'} °C ${alignr}${freq 4} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 3}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 5: ${cpu cpu 4}%${goto 120} ${execi 5 sensors|grep 'Core 3'| awk -F'+' '{print $2}' | awk -F'.' '{print $1}'} °C ${alignr}${freq 5} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 4}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 6: ${cpu cpu 5}%${goto 120} ${execi 5 sensors|grep 'Core 3'| awk -F'+' '{print $2}' | awk -F'.' '{print $1}'} °C ${alignr}${freq 6} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 5}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 7: ${cpu cpu 6}%${goto 120} ${execi 5 sensors|grep 'Core 3'| awk -F'+' '{print $2}' | awk -F'.' '{print $1}'} °C ${alignr}${freq 7} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 6}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 8: ${cpu cpu 7}%${goto 120} ${execi 5 sensors|grep 'Core 3'| awk -F'+' '{print $2}' | awk -F'.' '{print $1}'} °C ${alignr}${freq 8} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 7}${color}

Code: Select all

${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 1: ${cpu cpu 0}% ${alignr}${freq 1} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 0}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 2: ${cpu cpu 1}% ${alignr}${freq 2} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 1}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 3: ${cpu cpu 2}% ${alignr}${freq 3} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 2}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 4: ${cpu cpu 3}% ${alignr}${freq 4} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 3}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 5: ${cpu cpu 4}% ${alignr}${freq 5} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 4}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 6: ${cpu cpu 5}% ${alignr}${freq 6} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 5}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 7: ${cpu cpu 6}% ${alignr}${freq 7} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 6}${color}
${goto 10}${font StyleBats:size=11}CPU 8: ${cpu cpu 7}% ${alignr}${freq 8} MHz
${goto 5}${color1}${cpubar cpu 7}${color}
Then add a line along the lines of

Code: Select all

${goto 10}${font StyleBats:size=11}Temp: ${execi 5 sensors k10temp-pci-00c3 | grep 'Tctl' | cut -d'+' -f2}

Re: Can't Get Conky Manager for Mint 20

Posted: Sun Jul 19, 2020 6:44 pm
by Todd Sauve
I had to reinstall Mint 20 because it went onto the wrong SSD. But now Conky Manager simply won't start when I click on the icon but gives me this:
************************

Missing Dependencies

Commands Listed Below Are Not Available

* conky

Please install required packages and try again

OK
************************

What did I do wrong?

I followed the instructions on HOWTOBUILD. at https://github.com/zcot/conky-manager2/ ... TOBUILD.md but it won't work ... ???

It worked the last time on the previous install of Mint 20 Cinnamon but this time it is ornery! I'm 62 but whenever I tangle with Conky I feel like it gets the best of me! Waaah!! :shock: :roll: :(

Re: Can't Get Conky Manager for Mint 20

Posted: Sun Jul 19, 2020 7:05 pm
by zcot
Install conky. ;)

Re: Can't Get Conky Manager for Mint 20

Posted: Sun Jul 19, 2020 7:17 pm
by Todd Sauve
Thanks zcot! You've saved me again! :P :D 8)

Re: Can't Get Conky Manager for Mint 20

Posted: Tue Jul 21, 2020 1:31 am
by Todd Sauve
Does anyone know of a Conky widget that supports an 8 core CPU with 16 hyperthreads?

I have an AMD 3700X and it has 8 cores and 16 hyperthreads, and I'd ideally love to have a conky that displayed all of this information. Looking at my conky, which I have displayed the entire text for on page one of this thread, does anyone know how to expand it in this way?

I don't know if conky is even expandable to 8 cores and the 16 hyperthreads in the 3700X but if anyone has one or knows where one is, could you please let me know?

Re: Can't Get Conky Manager for Mint 20

Posted: Tue Jul 21, 2020 2:01 am
by Todd Sauve
OK, I just copy and pasted the first 8 cores underneath and that worked!