quake 2 does not opening..

Anything related to gaming on Linux Mint including game discussion or questions concerning Steam or Wine.
Forum rules
Before you post please read how to get help
Post Reply
Stelph
Level 1
Level 1
Posts: 29
Joined: Mon May 27, 2019 11:06 pm

quake 2 does not opening..

Post by Stelph » Fri Jun 14, 2019 3:26 am

my laptop got amd graphic card which is not used by game plzz help me to solve this...
i saw many solution i got AMD Catalyst but i dont know how to download it... on the official site of amd i didn't got nothing plz help me...

deepakdeshp
Level 15
Level 15
Posts: 5620
Joined: Sun Aug 09, 2015 10:00 am

Re: quake 2 does not opening..

Post by deepakdeshp » Sun Jun 16, 2019 4:05 pm

Paste output of

Code: Select all

 inxi -Fxz
in code tags.
If I have helped you solve a problem, please add [SOLVED] to your first post title, it helps other users looking for help, and keeps the forum clean.
Regards,
Deepak

I am using Mint 19.2 Cinnamon 64 bit with AMD A8/7410 processor . Memory 8GB

Stelph
Level 1
Level 1
Posts: 29
Joined: Mon May 27, 2019 11:06 pm

Re: quake 2 does not opening..

Post by Stelph » Mon Jun 17, 2019 7:45 am

Thank You for Your Interest Sir... Here is the output of your demand .

Code: Select all

inxi -Fxz
System:    Host: Flight-X Kernel: 4.15.0-50-generic x86_64 (64 bit gcc: 5.4.0)
           Desktop: Cinnamon 3.6.7 (Gtk 3.18.9-1ubuntu3.3)
           Distro: Linux Mint 18.3 Sylvia
Machine:   System: Dell (portable) product: Inspiron 15-3567
           Mobo: Dell model: 0D53F5 v: A00
           Bios: Dell v: 2.5.1 date: 05/31/2018
CPU:       Dual core Intel Core i5-7200U (-HT-MCP-) cache: 3072 KB
           flags: (lm nx sse sse2 sse3 sse4_1 sse4_2 ssse3 vmx) bmips: 10848
           clock speeds: max: 3100 MHz 1: 700 MHz 2: 700 MHz 3: 700 MHz
           4: 700 MHz
Graphics:  Card-1: Intel HD Graphics 620 bus-ID: 00:02.0
           Card-2: Advanced Micro Devices [AMD/ATI] Sun XT [Radeon HD 8670A/8670M/8690M / R5 M330 / M430 / R7 M520]
           bus-ID: 01:00.0
           Display Server: X.org 1.18.4 drivers: ati,radeon,intel (unloaded: fbdev,vesa)
           tty size: 80x24 Advanced Data: N/A for root
Audio:     Card Intel Sunrise Point-LP HD Audio
           driver: snd_hda_intel bus-ID: 00:1f.3
           Sound: Advanced Linux Sound Architecture v: k4.15.0-50-generic
Network:   Card-1: Qualcomm Atheros QCA9377 802.11ac Wireless Network Adapter
           driver: ath10k_pci bus-ID: 02:00.0
           IF: wlp2s0 state: up mac: <filter>
           Card-2: Realtek RTL810xE PCI Express Fast Ethernet controller
           driver: r8169 v: 2.3LK-NAPI port: d000 bus-ID: 03:00.0
           IF: enp3s0 state: down mac: <filter>
           Card-3: Atheros usb-ID: 001-004
           IF: null-if-id state: N/A speed: N/A duplex: N/A mac: N/A
Drives:    HDD Total Size: 1000.2GB (11.8% used)
           ID-1: /dev/sda model: TOSHIBA_MQ01ABD1 size: 1000.2GB temp: 39C
Partition: ID-1: / size: 905G used: 99G (12%) fs: ext4 dev: /dev/sda2
           ID-2: swap-1 size: 12.74GB used: 0.00GB (0%) fs: swap dev: /dev/sda3
RAID:      No RAID devices: /proc/mdstat, md_mod kernel module present
Sensors:   System Temperatures: cpu: 51.0C mobo: N/A gpu: 44.0
           Fan Speeds (in rpm): cpu: N/A
Info:      Processes: 226 Uptime: 5:51 Memory: 1444.0/11874.8MB
           Init: systemd runlevel: 5 Gcc sys: 5.4.0
           Client: Shell (bash 4.3.481) inxi: 2.2.35 

Post Reply

Return to “Gaming on Linux Mint”