Success with UP7?

Archived topics about LMDE 1
Locked
deadDrift
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Thu Mar 21, 2013 11:11 am

Success with UP7?

Post by deadDrift » Thu Sep 26, 2013 10:33 pm

So we hear about the problems in other posts. I want to know if people are having success with UP7 and what computer, video driver and desktop environment (like cinnamon, mate, etc.) you are using. I've not tried UP7 as yet, I'm on the road and don't want to make the change yet.

So what are the successes!

Jerom
Level 1
Level 1
Posts: 22
Joined: Tue Aug 27, 2013 3:43 pm

Re: Success with UP7?

Post by Jerom » Fri Sep 27, 2013 1:30 am

Success for me. :mrgreen:
(Intel graphics, only Caja was hard on CPU /thumbnails deactivated.)

Vdm17
Level 1
Level 1
Posts: 3
Joined: Fri Sep 27, 2013 2:46 am

Re: Success with UP7?

Post by Vdm17 » Fri Sep 27, 2013 3:00 am

Old computer (in the office) with Intel Celeron 440 (2 GHz), 3 GiB RAM, onboard videocard (VIA CN896/VN896/P4M900 [Chrome 9 HC])
No any problems

Home computer with Intel Core i3 (3 GHz), 4 GiB RAM, nVidia GeForce 550Ti - everything is ok.

And no any problems with thumbnails in Caja.

User avatar
Bolle1961
Level 5
Level 5
Posts: 718
Joined: Tue Jun 29, 2010 12:59 pm
Contact:

Re: Success with UP7?

Post by Bolle1961 » Fri Sep 27, 2013 4:35 am

MATE : complete succes.

Cinnamon : some issues. After downloading the packages the installer crashed. Fixed it with terminal, synaptic and restarting the updater.
Btw, in fact is the upgrade from UP6 to UP7 an upgrade from Debian stable to testing, so issues can be expected

Asus EeePC900
“Only when the last tree has been cut down, the last fish been caught, and the last stream poisoned, will we realize we cannot eat money.” ― Cree Indian Prophecy
Image

User avatar
Crewp
Level 9
Level 9
Posts: 2517
Joined: Sat Dec 01, 2012 8:36 pm
Location: Connecticut,USA

Re: Success with UP7?

Post by Crewp » Fri Sep 27, 2013 6:21 pm

AMD e300 Radeon HD graphics Cinnamon DE no problems with UP7
My home computer has an Intel processor Nvidia Graphics card Cinnamon DE no problems with UP7 either
Image

User avatar
xfrank
Level 5
Level 5
Posts: 609
Joined: Sat Nov 24, 2012 6:09 pm
Location: Mexico City
Contact:

Re: Success with UP7?

Post by xfrank » Sat Sep 28, 2013 11:13 am

partial success with Mate. All is fine EXCEPT the system fonts, they are all messed up and I still can't find a solution for it.

*update: almost solved the fonts problem. Now my success is close to 98%.
Last edited by xfrank on Sat Sep 28, 2013 8:50 pm, edited 1 time in total.
Linux everywhere. Active Distros in my many computers: LM17.3 (Cinnamon, Xfce); LM18.1 (Cinnamon,Xfce); LMDE 2 (Mate), MXLinux (Xfce), Debian 9 (Xfce).

User avatar
Sleven
Level 4
Level 4
Posts: 397
Joined: Sun Oct 03, 2010 9:03 am
Location: Central Florida

Re: Success with UP7?

Post by Sleven » Sat Sep 28, 2013 11:49 am

The updater crashed but gave me the command to continue, which seemed to work fine.
My audio was messed up, I had to tweak the setting to get it to work correctly.
Other than that it seems to have went very well.
LMDE 64 running Cinnamon on an HP Compaq Core2 Duo 4G Ram

Locked

Return to “LMDE 1 Archive”