Wonky display on this one Win10 startup screen in VirtualBox

Questions about virtualization software
Forum rules
Before you post please read how to get help
Post Reply
FuLl
Level 3
Level 3
Posts: 176
Joined: Sun Apr 17, 2016 1:21 am

Wonky display on this one Win10 startup screen in VirtualBox

Post by FuLl » Sat Jul 28, 2018 1:03 am

Every time I start this VM, I see this part go on for several seconds:
Win10.png
The rest of it all displays fine- it's just this one annoying bit.

Not sure how to be rid of it.

User avatar
windyweather
Level 3
Level 3
Posts: 141
Joined: Wed Nov 09, 2011 8:34 pm
Location: Coos Bay, OR

Does this fix it?

Post by windyweather » Wed Aug 01, 2018 8:09 pm

I asked a question a few days ago about a video snow display when booting LM19 Live DVD in Virtual Box. Turns out that you need to use R-CTRL / F2 followed by R-CTRL / F7 [Host-F2, Host-F7] to go in and out of a terminal to clear the snow. Have you tried this to fix your Wonk? Maybe the Linux Graphics Drive is not really up to snuff with the Virtual Machine Host graphics. After installing the LM 19 system in the VM I have not seen snow again. Or any Wonk. Or at least now your kind of Wonk.
Good luck.
Not sure LM19 is done yet.
Never had any problems with LM18 or before.

Oh. Never mind. I think I understand. You are running Win 10 in a VM on LM Host.
Well you can hit those keys anyway. What can it hurt? Right?
[LM 18, LM 19 in VirtualBox / Windows 10 Host on AMD Ryzen 1800x, 32GB, 1TB of SSDs]

rnbergren
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Wed Sep 26, 2018 11:18 am

Re: Wonky display on this one Win10 startup screen in VirtualBox

Post by rnbergren » Wed Sep 26, 2018 11:21 am

Thank you! Much appreciated

Post Reply

Return to “Virtualization”