how to get a prerelease image

Archived topics about LMDE 1 and LMDE 2
Locked
giorsat
Level 1
Level 1
Posts: 26
Joined: Tue Dec 21, 2010 2:14 pm

how to get a prerelease image

Post by giorsat »

hi. i wonder if and how is possible to release a prerelease snapshot of the next lmde ...
User avatar
blowtorch
Level 3
Level 3
Posts: 100
Joined: Sun Sep 05, 2010 10:03 pm

Re: how to get a prerelease image

Post by blowtorch »

giorsat wrote:hi. i wonder if and how is possible to release a prerelease snapshot of the next lmde ...

oh ... somehow i doubt it :wink:

though you are not the only one patiently waiting for this next release ... I think they are taking their time polishing this one so it shines
User avatar
Aging Technogeek
Level 13
Level 13
Posts: 4578
Joined: Sun Jan 11, 2009 9:54 am
Location: Right about here

Re: how to get a prerelease image

Post by Aging Technogeek »

The Mint development team does not release anything before the final release candidate is approved. There are no alpha or beta versions for general release, and no prerelease snapshots or screenshots.

For a general description of the changes in the new LMDE release, check the Mint Blog here

http://blog.linuxmint.com/?p=1595

To find out if the latest version is in testing yet, and, if so, what the status is, check the Community Website here

http://community.linuxmint.com/iso
Registered Linux User 483387
giorsat
Level 1
Level 1
Posts: 26
Joined: Tue Dec 21, 2010 2:14 pm

Re: how to get a prerelease image

Post by giorsat »

but if i use the old installer and then i update i should get the same os of the next installer, right? a rolling release should be right this... or not? (I'm talkin about the 32bit version)
gotjazz
Level 4
Level 4
Posts: 383
Joined: Fri May 28, 2010 11:38 am
Location: Vienna, Austria

Re: how to get a prerelease image

Post by gotjazz »

yup
Image
User avatar
cliste
Level 2
Level 2
Posts: 64
Joined: Wed Apr 21, 2010 5:44 pm

Re: how to get a prerelease image

Post by cliste »

Make sure you have broadband, you'll be updating for a while :lol:
http://riomhaireacht.webs.com/ (On the off-chance that there are some Irish speakers reading my sig :) )
If anyone knows anything about Laptop VGA output I would be much obliged!
Locked

Return to “LMDE Archive”