font config problem ... [sloved]

Archived topics about LMDE 1 and LMDE 2
Locked
alirezaimi
Level 2
Level 2
Posts: 61
Joined: Tue Feb 08, 2011 5:18 am

font config problem ... [sloved]

Post by alirezaimi »

Hi
I choose one of this selection switch and default font config in my lmde was broken ( image 1).
How to restor to default font config ( image 2 ) ?
Last edited by alirezaimi on Wed Sep 14, 2011 2:45 pm, edited 1 time in total.
alirezaimi
Level 2
Level 2
Posts: 61
Joined: Tue Feb 08, 2011 5:18 am

Re: font config problem ...

Post by alirezaimi »

Any ideas?? :(
plz... .
lmintnewb

Re: font config problem ...

Post by lmintnewb »

Not really sure what you're meaning here. Don't use lmde, so anything I type is just a wild guess. Are you meaning you want to have more than one of those options selected, as in all of them ? If that's the way it was before ? Only thing can think to suggest is try holding down the shift key while selecting them. Shift often allows someone to select more than one item in other software I've used. Have no idea if that'll work here though. Good luck ... there's always the newbies answer to everything if all else fails ... reinstall fresh, start over and don't repeat the same mistakes.
Monsta
Level 10
Level 10
Posts: 3060
Joined: Fri Aug 19, 2011 3:46 am

Re: font config problem ...

Post by Monsta »

Push Details button and set the options there like this:
Resolution = 96
Smoothing = Subpixel (LCDs)
Hinting = Slight
Subpixel Order = RGB

Does it look like what you wanted? :)
alirezaimi
Level 2
Level 2
Posts: 61
Joined: Tue Feb 08, 2011 5:18 am

Re: font config problem ...

Post by alirezaimi »

Monsta wrote:Push Details button and set the options there like this:
Resolution = 96
Smoothing = Subpixel (LCDs)
Hinting = Slight
Subpixel Order = RGB

Does it look like what you wanted? :)
Thank you and thanks all .
solved my problem this solution. :lol: :lol:
Locked

Return to “LMDE Archive”