Page 1 of 1

Internet connection issue (my browser/other apps are working, but repos doesn't update with no internet message)

Posted: Mon Apr 10, 2017 12:24 pm
by massalim
Hi guys,

After I moved to a new apartment with a new router/internet provider I've encountered internet connection issue.

My browser and other apps have internet connection, but I'm keep getting No Internet message for repos update or when try install something from software center.

System info:
LMDE Cinnamon 64 bit
Cinnamon version: 2.0.14
Linux kernel 3.11-2-amd64

Could you please, clarify how can I fix this?

Thank you in advance.

Re: Internet connection issue (my browser/other apps are working, but repos doesn't update with no internet message)

Posted: Mon Apr 10, 2017 12:33 pm
by Fred Barclay
I think you're still using the old version of LMDE, which has been obsolete since 1st January 2016: http://blog.linuxmint.com/?p=2832. The repos are most likely no longer available. ;)

For security and stability reasons, please upgrade to LMDE 2 as soon as possible.

Re: Internet connection issue (my browser/other apps are working, but repos doesn't update with no internet message)

Posted: Mon Apr 10, 2017 12:57 pm
by massalim
Fred Barclay wrote:I think you're still using the old version of LMDE, which has been obsolete since 1st January 2016: http://blog.linuxmint.com/?p=2832. The repos are most likely no longer available. ;)

For security and stability reasons, please upgrade to LMDE 2 as soon as possible.
Thanks for reply!

I'll get the update then :)