Mint 13 does not boot after installation

Questions about Grub, UEFI,the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
kc1di
Level 8
Level 8
Posts: 2290
Joined: Mon Sep 08, 2008 8:44 pm
Location: Maine USA

Re: Mint 13 does not boot after installation

Postby kc1di » Tue Jan 15, 2013 1:57 pm

yes you can change the time out line and it should work, don't forget to update-grub after for it to take affect.

and I would start a new thread about the connection problem I don't know much about the Realtek stuff so perhaps someone else will chime in.

search the forum first though as it's likely some else has already posted a similar problem and gotten it fixed.
John 3:16
Morse code an Early Digital Mode
Registered Linux User #462608
LinuxMint 18 Cinnamon/Mate
Wireless Script: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2082305&p=12350385#post12350385

cranfan
Level 1
Level 1
Posts: 24
Joined: Thu Nov 15, 2012 8:50 am

Re: Mint 13 does not boot after installation

Postby cranfan » Wed Jan 16, 2013 2:46 pm

thanks again, I have everything working now, internet sorted itself when i started up today

cheers

User avatar
kc1di
Level 8
Level 8
Posts: 2290
Joined: Mon Sep 08, 2008 8:44 pm
Location: Maine USA

Re: Mint 13 does not boot after installation

Postby kc1di » Wed Jan 16, 2013 5:09 pm

Glad you got it all working ;)
John 3:16
Morse code an Early Digital Mode
Registered Linux User #462608
LinuxMint 18 Cinnamon/Mate
Wireless Script: http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=2082305&p=12350385#post12350385


Return to “Installation & Boot”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 13 guests