Slow Boot

Questions about Grub, UEFI,the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read how to get help
tlcmd
Level 4
Level 4
Posts: 238
Joined: Sat Jan 30, 2010 4:43 pm

Slow Boot

Postby tlcmd » Sun Mar 03, 2013 8:44 pm

Has anyone else noticed a dramatic increase in boot time for the latest LMDE (201303 RC???
If so, is there a fix or do I need to re-install the 201204 release??

Thanks,
tlcmd (aka Dick)

User avatar
catweazel
Level 10
Level 10
Posts: 3331
Joined: Fri Oct 12, 2012 9:44 pm
Location: Australian Antarctic Territory

Re: Slow Boot

Postby catweazel » Sun Mar 03, 2013 9:09 pm

tlcmd wrote:Has anyone else noticed a dramatic increase in boot time for the latest LMDE (201303 RC???
If so, is there a fix or do I need to re-install the 201204 release??

Why are you posting questions about a RC in the main edition forum?

All issues to do with test releases go here: https://github.com/linuxmint/community.linuxmint.com/issues, just like it says on the download page.
If your problem is fixed, please mark your thread as [SOLVED] by editing the title of the first message in the thread.

tlcmd
Level 4
Level 4
Posts: 238
Joined: Sat Jan 30, 2010 4:43 pm

Re: Slow Boot

Postby tlcmd » Mon Mar 04, 2013 1:48 am

Sorry,
Didn't realize it was a test release. Had hoped it would save me the trouble of re-installing 201204 and those 1500+ updates. Will post where you suggested.
I'm still a relative noobie with Linux, especially the LMDE. Like what I've seen so far, but again, sorry about posting in the wrong place.
Thanks,
tlcmd (aka Dick)

User avatar
catweazel
Level 10
Level 10
Posts: 3331
Joined: Fri Oct 12, 2012 9:44 pm
Location: Australian Antarctic Territory

Re: Slow Boot

Postby catweazel » Mon Mar 04, 2013 1:53 am

No need to apologise to me. Cheers.
If your problem is fixed, please mark your thread as [SOLVED] by editing the title of the first message in the thread.


Return to “Installation & Boot”