Elyssa XFCE Installation fails when starting copying files

Questions about Grub, UEFI,the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read how to get help
ollidus
Level 1
Level 1
Posts: 2
Joined: Thu Oct 02, 2008 7:43 am

Elyssa XFCE Installation fails when starting copying files

Postby ollidus » Thu Oct 02, 2008 7:56 am

Hi,

I'm desperately trying to install Elyssa XFCE on my laptop.

Installation always fails after installer partitioned the hard drive and starts copying files (always at 22/23%).
After that, the computer is not responding and I have to manually switch it off.
I also tried the KDE version of Mint, same issue!


But, on the same box I installed a Debian system with VMWare Server and successfully installed Elyssa XFCE into a new VMWare instance.

Here are some specs of the laptop:

Code: Select all

mobile AMD Athlon XP-M 2500+
512 MB RAM
Graphics: ATI Mobility Radeon 9600 M10
IDE Controller: VIA VT82C586A


Any ideas?

Thanks in advance!

Cheers
Olli

ollidus
Level 1
Level 1
Posts: 2
Joined: Thu Oct 02, 2008 7:43 am

Re: Elyssa XFCE Installation fails when starting copying files

Postby ollidus » Thu Oct 02, 2008 10:37 am

Finally I managed installing Elyssa by making a bootable pendrive.

I've no idea why installing from CD ROM failed all the times.
Tried burning at different speed and did MD5 checks, so I guess it could be a problem with my CD ROM drive!?

Anayway...SOLVED


Return to “Installation & Boot”

Who is online

Users browsing this forum: deepakdeshp, fabien85, ghuzz, greerd, srg84 and 6 guests