Usplash aspect ratio isn't correct...

Questions about Grub, UEFI,the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
Carl
Level 5
Level 5
Posts: 660
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:20 pm
Location: West Sussex, UK

Usplash aspect ratio isn't correct...

Postby Carl » Tue Apr 21, 2009 2:56 pm

I've been trying to change the Usplash aspect ratio which has been mildly successful as now when I shutdown it displays correctly but when starting up it appears with the black borders again :roll:

change via - "gksu gedit /etc/usplash.conf" and then "sudo update-initramfs -u"

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19595
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Usplash aspect ratio isn't correct...

Postby Husse » Wed Apr 22, 2009 11:54 am

Should have worked - perhaps you did not change enough
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

User avatar
Carl
Level 5
Level 5
Posts: 660
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:20 pm
Location: West Sussex, UK

Re: Usplash aspect ratio isn't correct...

Postby Carl » Wed Apr 22, 2009 2:13 pm

that's what I thought but then why does the shutdown usplash aspect ratio work? everytime I shutdown it's perfect...
[AMD Sempron 145 2.8GHz + Unlocked 2nd Core|ATI Radeon™ HD3000 Graphics|4GB DDR3|Biostar A780L3L]
Image

User avatar
Carl
Level 5
Level 5
Posts: 660
Joined: Wed Apr 15, 2009 5:20 pm
Location: West Sussex, UK

Re: Usplash aspect ratio isn't correct...

Postby Carl » Thu Apr 23, 2009 3:23 am

put the ratio down again to 800X600 and all is well 0_o
[AMD Sempron 145 2.8GHz + Unlocked 2nd Core|ATI Radeon™ HD3000 Graphics|4GB DDR3|Biostar A780L3L]
Image


Return to “Installation & Boot”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests