Switching between runlevels

Questions about Grub, UEFI,the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read how to get help
Post Reply
yaya2014ker
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Mon Feb 12, 2018 4:00 pm

Switching between runlevels

Post by yaya2014ker » Mon Feb 12, 2018 4:41 pm

Hello!
I have a Linux mint distribution whenever i type the 'systemctl isolate ' command it shows the next error
Failed to get D-Bus connection: Unknown error -1

User avatar
austin.texas
Level 20
Level 20
Posts: 12055
Joined: Tue Nov 17, 2009 3:57 pm
Location: at /home

Re: Switching between runlevels

Post by austin.texas » Mon Feb 12, 2018 4:55 pm

"systemctl isolate" is incomplete. You have to specify which unit you want to isolate.
systemctl isolate NAME
Mint 18.2 Cinnamon, Quad core AMD A8-3870 with Radeon HD Graphics 6550D, 8GB DDR3, Ralink RT2561/RT61 802.11g PCI
Linux Linx 2018

Tom739
Level 1
Level 1
Posts: 19
Joined: Sun Dec 03, 2017 5:40 am

Re: Switching between runlevels

Post by Tom739 » Mon Feb 12, 2018 5:32 pm

Hi yaya2014ker,

I wonder, if you run into the same problems I found recently (see viewtopic.php?f=47&t=258588).

Regards
Tom

Post Reply

Return to “Installation & Boot”