Page 1 of 1

[VIDEO INCLUDED/Unsolved] HELP! Mint 7 x64 wont boot

Posted: Wed Jun 24, 2009 3:23 pm
by Juliandil
Hello,

I downloaded and burned the .iso to a cd.

But when i pop it in the following occurs.

Skip to about 2:00

http://www.youtube.com/watch?v=XM6lHwdSlRw

I've got an Nvidia 680 sli mobo.

This happens with every distro of linux. But all the cd's run fine on my other computer.

Please help! :D
Thanks

EDIT******:

I tried compatability mode,

i got alot of "Sata link down" errosrs.

So im missing a sata driver, is their a way to intergrate one into the live cd .iso file?

Re: [VIDEO INCLUDED] HELP! Mint 7 x64 wont boot

Posted: Wed Jun 24, 2009 4:19 pm
by DrHu
Phoronix says this nvidia650sli mainboard works with Linux..
http://www.linuxtoday.com/infrastructur ... 0526RVHWHE
http://digg.com/hardware/NVIDIA_nForce_ ... t_Problems
--various user install or other problems with Linux and tis board type..

Re: [VIDEO INCLUDED] HELP! Mint 7 x64 wont boot

Posted: Wed Jun 24, 2009 5:02 pm
by subslug
Did you try it hitting Enter on the boot screen and then selecting compatibility mode?

Re: [VIDEO INCLUDED/Unsolved] HELP! Mint 7 x64 wont boot

Posted: Fri Jun 26, 2009 7:54 pm
by Juliandil
Compatabiliy mode diddent work.

Could it be the fact i have 2 nvidia 8800gt's?

if u watch the end of the video i get some command promt.

i type startx and it gives me a log
when i view the log it says no screens found.

what does it mean.

Re: [VIDEO INCLUDED/Unsolved] HELP! Mint 7 x64 wont boot

Posted: Sat Jun 27, 2009 12:37 am
by newW2
So are these SLI cards? I read here http://ubuntuforums.org/showthread.php? ... ideo+cards
SLI mode at this time only allows you to power a single DVI output.
I know you did say anything about multiple monitors but there is some good info here anyway.

///Edit /// You may want to look at this as well .. if this is a SLI setup.
http://forums.linuxmint.com/viewtopic.p ... =busid+sli