Install w/o language packs? solved

Questions about Grub, UEFI,the liveCD and the installer
Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
enchance
Level 3
Level 3
Posts: 107
Joined: Mon Nov 19, 2007 3:36 am
Contact:

Install w/o language packs? solved

Postby enchance » Mon Nov 19, 2007 5:29 am

Can I install Daryna without any of the language packs? I only need one, which is english. Downloading the packs takes up quite a long time and may take up extra space.

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19593
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Postby Husse » Mon Nov 19, 2007 6:23 am

If you choose english as language no extra language pack is needed as english is the default
If you want to be really sure keep an eye on the install "meter" and when it approaches about 82 % it's time to download language packs. If that happens (which should not be the case) just click Skip that appears at that time
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

User avatar
enchance
Level 3
Level 3
Posts: 107
Joined: Mon Nov 19, 2007 3:36 am
Contact:

Re:

Postby enchance » Tue Nov 20, 2007 12:19 pm

Husse wrote:If you choose english as language no extra language pack is needed as english is the default
If you want to be really sure keep an eye on the install "meter" and when it approaches about 82 % it's time to download language packs. If that happens (which should not be the case) just click Skip that appears at that time


Really, you can skip it? Where can I see that? Can you give me a screenshot (if you have time)? Downloading those language packs really extend the install process.

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19593
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Install w/o language packs?

Postby Husse » Fri Nov 23, 2007 7:57 am

To get a screenshot I'd have to install...
As you know (?) there's a little box with a "meter" for progress and you can read things like "installing gnome" flashing by.
When it comes to "installing language packs" a button labeled Skip appears. Pushing it skips language packs, but nothing else. They can be downloaded and installed later if you wish.
It's the only "Skip button" so there's not much room for error
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

User avatar
antiquexray
Level 5
Level 5
Posts: 604
Joined: Sat Nov 18, 2006 6:04 pm
Location: Albert Lea Minnesota USA

Re:

Postby antiquexray » Fri Nov 23, 2007 8:34 am

Husse wrote:...keep an eye on the install "meter" and when it approaches about 82%...just click Skip that appears at that time

That's what I do.

User avatar
enchance
Level 3
Level 3
Posts: 107
Joined: Mon Nov 19, 2007 3:36 am
Contact:

Re: Install w/o language packs?

Postby enchance » Fri Nov 23, 2007 9:20 am

I gotta look out for that. Then again I probably wasn't watching the installation. Thanks.


Return to “Installation & Boot”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests