Web Cam in Kopete??

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
jokersloose
Level 4
Level 4
Posts: 294
Joined: Sun Mar 02, 2008 6:44 pm
Location: Laramie, WY
Contact:

Web Cam in Kopete??

Postby jokersloose » Sun May 04, 2008 7:44 pm

Hey all,

OK so I installed Kopete and I use it for my Yahoo and MSN. Now I can use the web cam for my Yahoo list but not my MSN.

Any ideas?


Thanks,
James

User avatar
ed@Mint
Level 5
Level 5
Posts: 565
Joined: Sun Mar 09, 2008 6:03 pm
Location: Liege, Belgium

Re: Web Cam in Kopete??

Postby ed@Mint » Sun May 04, 2008 8:08 pm

After a quick research, this seems to be a port forwarding problem on your router (you do have one, right ?)
There should be some place in kopete's menus where you can see which port it uses for webcam with msn, then check your router config.
Anyway, search "kopete msn webcam" in google and you'll find plenty of pointers.
In libro veritas

Now switched to : ArchLinux

New users, read the Linux Mint User Guide | Problem ? See the Wiki first | Check out the Software Portal | Join the IRC channel : #linuxmint @ irc.spotchat.org


Return to “Software & Applications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests