Ultamatix

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
Pierre
Level 12
Level 12
Posts: 4338
Joined: Fri Sep 05, 2008 5:33 am
Location: Perth, AU.

Ultamatix

Postby Pierre » Sat Nov 15, 2008 9:27 am

is Ultamatix available within Mint ?.

P.
:?:
Image
Please edit your original post title to include [SOLVED] - when your problem is solved!

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19593
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Ultamatix

Postby Husse » Sat Nov 15, 2008 6:43 pm

Luckily not
I would advice against it - it's Automatix continued more or less
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

msuggs
Level 5
Level 5
Posts: 880
Joined: Thu Jul 10, 2008 8:25 am
Location: non-local
Contact:

Re: Ultamatix

Postby msuggs » Sat Nov 15, 2008 7:19 pm

I always thought Automatix got a bad wrap, then again I wouldn't touch this product within Mint.

User avatar
Pierre
Level 12
Level 12
Posts: 4338
Joined: Fri Sep 05, 2008 5:33 am
Location: Perth, AU.

Re: Ultamatix

Postby Pierre » Sat Dec 13, 2008 12:05 am

I've got Ultamatix working on my test PC = no problems at all.
It simply does what the "Theeman" says - simplifies the install of other software.
as LM is ubuntu based, the scripting works A.ok.


P.
Image
Please edit your original post title to include [SOLVED] - when your problem is solved!

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19593
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Ultamatix

Postby Husse » Sat Dec 13, 2008 10:52 am

I don't know about Ultamatix but Automatix destroyed peoples systems by the dozen
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it


Return to “Software & Applications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests