Problem with Showfoto and Gloria Final Release. solved

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help
grizwald
Level 3
Level 3
Posts: 146
Joined: Sun Apr 01, 2007 4:14 am
Location: Brisbane Australia.

Problem with Showfoto and Gloria Final Release. solved

Postby grizwald » Thu May 28, 2009 12:45 am

Hi All,
I am a regular user of the graphic program Showfoto but am having a problem saving an edited png picture
in jpeg format when using Mint 7 final release. This program was OK under Mint 7 RC-1. software.

The program just crashes but is OK if I save using the png format.

I have unloaded it and re-installed it several times with no success.

My plan "B" is to re-install Mint7 RC-1 if I REALLY must.

Does anyone have any ideas on how to fix this problem?

Thanks,

Griz.

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19593
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Problem with Showfoto and Gloria Final Release.

Postby Husse » Sun May 31, 2009 2:25 pm

I have to ask but I think Clem is unavailable a couple of days and he is possibly the only one that knows
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

grizwald
Level 3
Level 3
Posts: 146
Joined: Sun Apr 01, 2007 4:14 am
Location: Brisbane Australia.

Re: Problem with Showfoto and Gloria Final Release.

Postby grizwald » Sun May 31, 2009 6:08 pm

Thanks for the feed back, I'll stand patiently by for Clem's comments in due course.

g.

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19593
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Problem with Showfoto and Gloria Final Release.

Postby Husse » Sun May 31, 2009 6:30 pm

exploder, our quality manager, cant see any reason for this
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

grizwald
Level 3
Level 3
Posts: 146
Joined: Sun Apr 01, 2007 4:14 am
Location: Brisbane Australia.

Re: Problem with Showfoto and Gloria Final Release.

Postby grizwald » Sun May 31, 2009 6:39 pm

I'll download a fresh copy of LM7 and re-install it. Brutal fix but will be quickest in the long run.
Tnx, will advise the outcome.
g.
Last edited by grizwald on Mon Jun 01, 2009 7:52 am, edited 1 time in total.

grizwald
Level 3
Level 3
Posts: 146
Joined: Sun Apr 01, 2007 4:14 am
Location: Brisbane Australia.

Re: Problem with Showfoto and Gloria Final Release.

Postby grizwald » Sun May 31, 2009 9:31 pm

Problem solved...! The re-install overcame the problem so the cause will remain a mystery.
Thanks for the response, much appreciated.

Griz.


Return to “Software & Applications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 14 guests