Gloria - System Tools

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
mike^
Level 1
Level 1
Posts: 33
Joined: Tue Jun 10, 2008 5:33 am
Location: Texas

Gloria - System Tools

Postby mike^ » Sun May 31, 2009 12:31 pm

I cannot get System Tools to appear on the slab menu. Anyone else have the same issue?
For an idea that does not at first seem insane, there is no hope - Albert Einstein

User avatar
mike^
Level 1
Level 1
Posts: 33
Joined: Tue Jun 10, 2008 5:33 am
Location: Texas

Re: Gloria - System Tools

Postby mike^ » Mon Jun 01, 2009 11:49 am

Never mind because I know everyone has this problem with the slab menu.
For an idea that does not at first seem insane, there is no hope - Albert Einstein


Return to “Software & Applications”

Who is online

Users browsing this forum: austin.texas, Yahoo [Bot] and 10 guests