Is ipv6 disabled by default in Gloria?

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help
indelible
Level 1
Level 1
Posts: 38
Joined: Wed Jun 18, 2008 4:17 am

Is ipv6 disabled by default in Gloria?

Postby indelible » Mon Jun 01, 2009 7:59 pm

HI.I have a question.Is ipv6 disabled by default in Gloria?The command ''lsmod | grep ipv6'' give me nothing.Command ''ifconfig eth0'' :

eth0 Link encap:Ethernet HWaddr 00:0a:e4:a5:df:1a
inet indirizzo:28.254.24.233 Bcast:28.254.31.255 Maschera:255.255.248.0
indirizzo inet6: fe80::20a:e4ff:fea5:df1a/64 Scope:Link
UP BROADCAST RUNNING MULTICAST MTU:1500 Metric:1
RX packets:5184 errors:0 dropped:0 overruns:0 frame:0
TX packets:5052 errors:0 dropped:0 overruns:0 carrier:0
collisioni:0 txqueuelen:1000
Byte RX:5391826 (5.3 MB) Byte TX:840952 (840.9 KB)
Interrupt:22 Indirizzo base:0x6400

Should I follow this guide http://www.ubuntu-inside.me/2009/04/how ... aunty.html

exploder
Level 16
Level 16
Posts: 6966
Joined: Tue Feb 13, 2007 10:50 am
Location: HartfordCity, Indiana USA
Contact:

Re: Is ipv6 disabled by default in Gloria?

Postby exploder » Mon Jun 01, 2009 8:05 pm

No, ipv6 is enabled in Mint 7. Clem left it enabled because there was a problem disabling it. I recommend leaving ipv6 enabled.


Return to “Software & Applications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 53 guests