Frostwire doesnt play

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help
d0ped
Level 1
Level 1
Posts: 46
Joined: Tue Oct 13, 2009 6:48 am

Frostwire doesnt play

Postby d0ped » Sat Nov 28, 2009 4:55 am

Used to work fine but now when I double click a song it wont play it for some reason.

Anyone else experienced this problem

d0ped
Level 1
Level 1
Posts: 46
Joined: Tue Oct 13, 2009 6:48 am

Re: Frostwire doesnt play

Postby d0ped » Sun Nov 29, 2009 3:51 am

Can anyone help?

User avatar
Pilosopong Tasyo
Level 6
Level 6
Posts: 1363
Joined: Mon Jun 22, 2009 3:26 am
Location: Philippines

Re: Frostwire doesnt play

Postby Pilosopong Tasyo » Sun Nov 29, 2009 6:16 am

see if you can play the song outside frostwire. if the song still won't play, you probably got a dud.

d0ped
Level 1
Level 1
Posts: 46
Joined: Tue Oct 13, 2009 6:48 am

Re: Frostwire doesnt play

Postby d0ped » Mon Nov 30, 2009 1:02 am

yeh I can play the songs outside of frostwire

d0ped
Level 1
Level 1
Posts: 46
Joined: Tue Oct 13, 2009 6:48 am

Re: Frostwire doesnt play

Postby d0ped » Mon Nov 30, 2009 11:02 pm

Anyone know something similar to frostwire as seems like no-one knows a fix


Return to “Software & Applications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests