Page 1 of 1

Warsow problem.

Posted: Thu Jan 14, 2010 5:45 am
by Mike65
Hy!
I was installed warsow with the software manager, but i ran into the following problem:

Code: Select all

----- R_Init -----
Using libGL.so.1 for OpenGL...Display initialization
..XFree86-VidMode Extension Version 2.2
..XFree86-Xinerama Extension Version 1.1
..Got colorbits 24, depthbits 24, stencilbits 8
do_wait: drmWaitVBlank returned -1, IRQs don't seem to be working correctly.
Try adjusting the vblank_mode configuration parameter.
Xinerama: Using screen 0: 1024x768+0+0
...setting fullscreen mode 4:
X Error of failed request:  BadValue (integer parameter out of range for operation)
  Major opcode of failed request:  130 (XFree86-VidModeExtension)
  Minor opcode of failed request:  17 (XF86VidModeGetGammaRamp)
  Value in failed request:  0x27
  Serial number of failed request:  53
  Current serial number in output stream:  53


And the game don't start. I'm using the radeon driver with the new (r600) 3d support. (ati hd3650)

Re: Warsow problem.

Posted: Mon Jan 18, 2010 7:41 am
by Husse
Have you looked in the Warsow forums

Re: Warsow problem.

Posted: Tue Jan 19, 2010 8:35 am
by RedWagon
The Warsow in the repos is an outdated version. I would download the unified zip from http://www.warsow.net/?page=download and run that. Just be sure to use the correct launcher or you'll have some issues; warsow.i386 for 32 bit and warsow.x86_64 for 64 bit. If that works I can post some instructions for creating a custom launcher so you can easily run it and add it to your menu but right now I've got to get to school.