KINO

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help
frank392
Level 4
Level 4
Posts: 358
Joined: Wed Nov 22, 2006 1:29 pm

KINO

Postby frank392 » Thu Jul 26, 2007 8:39 pm

Hi when I try to capture video using kino I'm getting the typical :
DV1394 kernel module not loaded .....
I try running linux under root, same .
what is the dif under ubuntu is working perfect, is this a problem with mint ?
or how can I fix it?
please help me
Thank you very much
Frank

User avatar
Boo
Level 8
Level 8
Posts: 2363
Joined: Mon Mar 26, 2007 7:48 am

Postby Boo » Thu Jul 26, 2007 8:55 pm

sounds like the install did not work properly.

you can manually load the module with:

sudo modprobe dv1394

if this works you can add the module to the /etc/modules file.
this will load the module at boot.

:D
Image
Now where was i going? Oh yes, crazy!

frank392
Level 4
Level 4
Posts: 358
Joined: Wed Nov 22, 2006 1:29 pm

Postby frank392 » Thu Jul 26, 2007 9:25 pm

Hi Boo,
thanks but is not working :cry:
I have reinstall kino like 3 time the last vercion that i have installed is the 1.0
and nothing seams to fix it

User avatar
Boo
Level 8
Level 8
Posts: 2363
Joined: Mon Mar 26, 2007 7:48 am

Postby Boo » Thu Jul 26, 2007 9:45 pm

check out this post:
http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=352441

can you post the exact error message?

:D
Image
Now where was i going? Oh yes, crazy!

frank392
Level 4
Level 4
Posts: 358
Joined: Wed Nov 22, 2006 1:29 pm

Postby frank392 » Fri Jul 27, 2007 7:14 am

Hi Boo,
:D Thank you very much! :D
the solution at that site did it


Return to “Software & Applications”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 12 guests