Device Manager Won't Open

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help
User avatar
red-e-made
Level 5
Level 5
Posts: 526
Joined: Sat Jul 14, 2007 11:31 am

Device Manager Won't Open

Postby red-e-made » Mon Aug 13, 2007 12:48 pm

I select it, the window opens for a millisecond and then *voof!* it's gone.

Any ideas?

nelamvr6
Level 4
Level 4
Posts: 327
Joined: Sun Jul 08, 2007 8:14 pm
Location: New London, CT USA

Postby nelamvr6 » Mon Aug 13, 2007 1:17 pm

Are you sure Gnome System Tools are installed?

I once inadvertently uninstalled GST and similar symptoms occurred.

User avatar
red-e-made
Level 5
Level 5
Posts: 526
Joined: Sat Jul 14, 2007 11:31 am

Postby red-e-made » Mon Aug 13, 2007 10:10 pm

If by Gnome System Tools you mean this, then it appears to be installed.

User avatar
merlwiz79
Level 10
Level 10
Posts: 3476
Joined: Wed Apr 04, 2007 1:50 pm
Location: Here again :)

Postby merlwiz79 » Mon Aug 13, 2007 10:35 pm

red-e-made wrote:If by Gnome System Tools you mean this, then it appears to be installed.

I believe he is talking about gnome-system-tools in Synaptic.
Also you may want to reinstall hal-device-manager, hal-info and hal.
That may fix the problem. http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=459235
Image

nelamvr6
Level 4
Level 4
Posts: 327
Joined: Sun Jul 08, 2007 8:14 pm
Location: New London, CT USA

Postby nelamvr6 » Tue Aug 14, 2007 12:19 am

merlwiz79 wrote:
red-e-made wrote:If by Gnome System Tools you mean this, then it appears to be installed.

I believe he is talking about gnome-system-tools in Synaptic.
Also you may want to reinstall hal-device-manager, hal-info and hal.
That may fix the problem. http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=459235


Yes, I was referring to Gnome-System-Tools in synaptic.

But your suggestion appears to be more pertinent.

User avatar
red-e-made
Level 5
Level 5
Posts: 526
Joined: Sat Jul 14, 2007 11:31 am

Postby red-e-made » Tue Aug 14, 2007 7:46 am

merlwiz79 wrote:I believe he is talking about gnome-system-tools in Synaptic.


Ah, that. I checked in Synaptic and yes, it is installed.

merlwiz79 wrote:Also you may want to reinstall hal-device-manager, hal-info and hal.
That may fix the problem. http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=459235


Thanks very much. If I have any future problems, I'll let you know.


Return to “Software & Applications”

Who is online

Users browsing this forum: fungus and 12 guests