Page 1 of 1

mintMenu problem in LMDE

Posted: Thu Nov 11, 2010 1:44 am
by kvv
Hi,

I am running LMDE in Virtual Box. I followed the tutorial here http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=141&t=59075, to install it. When I got mint working, I tried to add the mintMenu, but I got the following error: "The Panel encountered a problem while loading "OAFIID: Gnome_mintMenu".

I tried restarting the computer, deleting and reinstalling the mintMenu, but none of it helped.

Can someone help me, because I would like to perform the same installation on my old desktop later on.

Re: mintMenu problem in LMDE

Posted: Thu Nov 11, 2010 3:17 am
by linmint777
I am running LMDE in Virtual Box.


no, I disagree, what you call Inux mint debian edition, is only an attempt, and indeed problematic, (does not work in any way the software manager)
if you really want linux mint debian edition, download it from the official site and install it.

anyway, I think mint menu works in "linux mint debian attempt" by installing the following packages:

Code: Select all

python-nautilus
python-xdg

Re: mintMenu problem in LMDE

Posted: Thu Nov 11, 2010 3:45 am
by kvv
Thank you. I was planning to try it any way. Why I followed those is instructions was, because I wanted a "minimal install".

Re: mintMenu problem in LMDE

Posted: Thu Nov 11, 2010 4:13 am
by linmint777
do not worry, I also I like to experience from time to time. :D

Re: mintMenu problem in LMDE

Posted: Tue Oct 25, 2011 5:59 pm
by MSXManiac
with me i resolve reading content in this link...

http://axezn.tk/2011/08/14/debian-wheez ... -mintmenu/