Kraft and QT database

Questions about applications and software
Forum rules
Before you post please read how to get help
Post Reply
Clyde
Level 3
Level 3
Posts: 105
Joined: Sat Sep 25, 2010 6:46 pm

Kraft and QT database

Post by Clyde »

I installed Kraft accounting thru synaptic package manager.

The program loads with message "QMYSQL3 driver not loaded" in terminal window.

The program itself shows a message on loading "The Qt database driver could not be loaded - that probably means they are not installed".

When I check, all Qt is version 4 that is installed. Nothing version 3 comes up.

I noticed this is version 0.20 from 2007 :?

... should I install a newer version of Kraft externally ? - i think they are up to 0.45 now.
krab
Level 1
Level 1
Posts: 2
Joined: Wed Oct 20, 2010 9:25 am

Re: Kraft and QT database

Post by krab »

Clyde
Level 3
Level 3
Posts: 105
Joined: Sat Sep 25, 2010 6:46 pm

Re: Kraft and QT database

Post by Clyde »

OK, will add this repo !
Thanks krab :D
Post Reply

Return to “Software & Applications”