Flash working really bad

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read how to get help
nemodot
Level 2
Level 2
Posts: 68
Joined: Sun Mar 11, 2012 5:02 pm

Flash working really bad

Postby nemodot » Mon Jun 25, 2012 10:01 pm

I'm using LM 13, the flash plugin on both Firefox and chrome was working properly at the begining.

Then, the flash plugin on chrome started to work bad, the colors all messed up. Can't make a screenhot out of it and the player seems to be dragged to other browse windows when I'm not watching it. I took a picture with my phone camera:

Pic: http://i.imgur.com/9Yise.jpg

I tried Flash Aid on firefox even when firefox had flash working well. I installed every plugin they suggest. All adobe plugins worked bad, only Gnash worked fine with the colors. but Gnash crashes a lot.

Is there a way to downgrade the flash player? It worked good in the past, i've never had problems with it in the past.

User avatar
bimsebasse
Level 7
Level 7
Posts: 1702
Joined: Fri Nov 11, 2011 10:21 am
Location: Scandinavia

Re: Flash working really bad

Postby bimsebasse » Mon Jun 25, 2012 10:08 pm

Try Chromium, haven't had any flash issues in ages.
Thank you for this thread. That’s all I can say. You most definitely have made this forum into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases. Thanks!

nemodot
Level 2
Level 2
Posts: 68
Joined: Sun Mar 11, 2012 5:02 pm

Re: Flash working really bad

Postby nemodot » Mon Jun 25, 2012 11:04 pm

breaks on chromium as well. Nobody else is having this issue?

noobs
Level 1
Level 1
Posts: 7
Joined: Wed Jun 27, 2012 9:52 am

Re: Flash working really bad

Postby noobs » Wed Jun 27, 2012 9:56 am

Hey. It's not the browser. It's flashplayer.
I guess you have an nVidia gfx card.

To fix this, disable hardware acceleration in flashplayer (HD videos will run worse).
Go to a YouTube video, right click, Settings, uncheck Enable hardware acceleration.

nemodot
Level 2
Level 2
Posts: 68
Joined: Sun Mar 11, 2012 5:02 pm

Re: Flash working really bad

Postby nemodot » Wed Jun 27, 2012 3:45 pm

Yeah, I have nVidia.

I can't disable hardware acceleration, when I'm on the settings window it lags and crashes and the buttons don't work. Is there an alternative way to disable it?


Return to “Sound, Multimedia, & Codecs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests