Flash installed but not showing

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read how to get help
Andy Mack

Flash installed but not showing

Postby Andy Mack » Wed Apr 09, 2008 1:53 pm

Just done an update before and just now went to youtube and says i need to install flash. Synaptic shows it was installed. Tried reinstalling it but the flash installer dont show up in synaptic, other one does, installed that but youtube asks to install it again.

Tried a few other flash sites and they ask too.

I've only installed rhythmbox and thats it.

Any ideas?

Thanks
Andy

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19595
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Flash installed but not showing

Postby Husse » Thu Apr 10, 2008 5:36 am

It's called something like "flash-nonfree-plugin" and you find it in synaptic if it's installed
I checked the dependencies of Rythmbox and it was not obviously interfering with flash
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

User avatar
stevenofnine
Level 2
Level 2
Posts: 66
Joined: Thu Mar 13, 2008 5:12 pm

Re: Flash installed but not showing

Postby stevenofnine » Thu Apr 10, 2008 2:50 pm

I actually went to Adobe, and followed their *Nix install. Worked perfectly. However, only with Firefox. Galeon and Epiphany still don't work properly for me. Opera doesn't work, either, but Opera's got all sorts of problems beyond that, anyway.

I can't get Konqueror to show flash, under Mint Gnome, no matter what I do, even with Klash installed.
Image

Andy Mack

Re: Flash installed but not showing

Postby Andy Mack » Thu Apr 10, 2008 3:30 pm

Was having no luck till trying from their site to install, works but it's a bit sluggish, not to worry though.

User avatar
stevenofnine
Level 2
Level 2
Posts: 66
Joined: Thu Mar 13, 2008 5:12 pm

Re: Flash installed but not showing

Postby stevenofnine » Thu Apr 10, 2008 10:45 pm

There's an update to the flash in the repository. I installed it, and everything's working. Just came online today.

Try loading that, see if it helps.
Image

User avatar
GoustiFruit
Level 4
Level 4
Posts: 266
Joined: Wed Sep 12, 2007 11:07 am

Re: Flash installed but not showing

Postby GoustiFruit » Fri Apr 11, 2008 4:52 am

For Opera, just check in the plugins paths if flash is not refered twice; usually there is a "netscape" path that you just have to remove...

bemental
Level 1
Level 1
Posts: 10
Joined: Thu Jun 12, 2008 2:56 pm

Re: Flash installed but not showing

Postby bemental » Thu Jun 12, 2008 3:42 pm

I'm still having trouble with some videos in Firefox as well.

A shame, I really wish it would work!


Return to “Sound, Multimedia, & Codecs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests