No sound on browsers and elsewhere

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read how to get help
mopalia
Level 1
Level 1
Posts: 8
Joined: Mon Sep 24, 2012 11:42 am

No sound on browsers and elsewhere

Postby mopalia » Thu Oct 04, 2012 5:26 pm

I have a new install of Mint 13 with Cinnamon. I have 2 sound cards, an onboard CMI8770 that I gives no sound from anywhere, and a USB card (which hardlocks the computer if I use a long playlist) that lets me play MP3s with VLC or any other program but which gives eme no sound from browsers (Chrome or Firefox). Last night before I did the clean install and all the upgrades, I had browser sound with the USB. I'm pretty desperate for browser sound - I need it for a language class. Is tis a Flash issue? Is there a fix?

User avatar
Oscar799
Level 19
Level 19
Posts: 9698
Joined: Tue Aug 11, 2009 9:21 am
Location: United Kingdom

Re: No sound on browsers and elsewhere

Postby Oscar799 » Fri Oct 05, 2012 3:47 am

Please don't post the same question in different sections of the forum
Duplicate post deleted
Image

mopalia
Level 1
Level 1
Posts: 8
Joined: Mon Sep 24, 2012 11:42 am

Re: No sound on browsers and elsewhere

Postby mopalia » Fri Oct 05, 2012 8:11 am

Oscar799 wrote:Please don't post the same question in different sections of the forum
Duplicate post deleted

After getting no replies, I deleted the post in Newbies myself before posting this. I don't seem to be able to get any response to my questions. This forum has been very disappointing.

User avatar
Oscar799
Level 19
Level 19
Posts: 9698
Joined: Tue Aug 11, 2009 9:21 am
Location: United Kingdom

Re: No sound on browsers and elsewhere

Postby Oscar799 » Fri Oct 05, 2012 8:18 am

Posting in the wrong section does tend to reduce your chances of getting a question answered
Image


Return to “Sound, Multimedia, & Codecs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests