[SOLVED] Mint 12... Sound problem... when HD reads/writes

Questions about codecs, DVD playback, web plugins...
Forum rules
Before you post please read how to get help
alquimista
Level 3
Level 3
Posts: 189
Joined: Thu Nov 25, 2010 12:59 pm

[SOLVED] Mint 12... Sound problem... when HD reads/writes

Postby alquimista » Sun Oct 07, 2012 12:15 pm

Hi,

This morning I installed openSuse 12.2 in one of 3 OS partitions. Grub2 of OpenSuse catched my Mint 12 entry... and I can boot it ok. When booting Mint 12, something happened with sound: when the led of the HD lights up because of HD operation... a wired/noisy sound is heard in speakers.
I re-installed pulseaudio... and the problem remains. I don't know if this might be a result of openSuse install ... or its just mere coincidence. I have been working with Mint 12 for a while and sound has been perfect, 'til now.
Last edited by alquimista on Wed Oct 10, 2012 11:40 pm, edited 1 time in total.

alquimista
Level 3
Level 3
Posts: 189
Joined: Thu Nov 25, 2010 12:59 pm

Re: Mint 12... Sound problem... when HD reads/writes

Postby alquimista » Sun Oct 07, 2012 12:34 pm

I tryed to restore Grub2 Menu of Mint 12, following the instructions here: http://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=46&t=113965

Menu was restored... and now booting Mint 12 the sound is restored and fine. What openSuse 12.2 Grub2 did in Mint 12 entry, that sound was spoiled??


Return to “Sound, Multimedia, & Codecs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests