Sound doesn't work any more

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read how to get help
ml2
Level 2
Level 2
Posts: 58
Joined: Sun Dec 03, 2006 2:29 pm

Sound doesn't work any more

Postby ml2 » Sat May 03, 2008 6:17 am

I had a motherboard with built in sound - but the sound did not work. Neither did it work in Windows. So I bought a separate sound card that did work right away. In both Windows and LinuxMint.
Now it does not work in LinuxMint any more. Once it didn't work and I was able to change some settings to get it to work. Not any more.

In sound settings box, I have set this card to be the player for sound events, music and audio. There is a test button there and when I press that - there is sound. Some loud beep. But in Totem or Kaffeine - nothing.

Frustrating.

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19590
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Sound doesn't work any more

Postby Husse » Sat May 03, 2008 6:59 am

Yes and it's frustrating when you do not include anything about your hardware or which version of Mint you use
Please, please include that - how are we to answer you if you don't?
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it

ml2
Level 2
Level 2
Posts: 58
Joined: Sun Dec 03, 2006 2:29 pm

Re: Sound doesn't work any more

Postby ml2 » Sat May 03, 2008 10:18 am

Husse wrote:Yes and it's frustrating when you do not include anything about your hardware or which version of Mint you use
Please, please include that - how are we to answer you if you don't?


I'm sorry I asked. I'll go to another forum, thank you.
I know the information is important, but not everybody knows where to find it and how to express it.


Return to “Hardware Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests