Hibernation -Not enough Memory

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read how to get help
kirsch92
Level 2
Level 2
Posts: 83
Joined: Fri Jun 13, 2008 5:01 am

Hibernation -Not enough Memory

Postby kirsch92 » Sat Aug 02, 2008 4:41 am

So I want to Hibernate. don't we all?

As it was trying to do so, so messages appeared, one of them being "Not enough memory"
Which seems odd since I have 1 gig of Ram, and 2 Gig of Swap. Perhaps I need 2.5 Gig?

Is there a log file or some way to output that message, so I can get a better look at it, for more than the 1/4 second it's on screen?

Thanks,
Jeremy
Shuttle SK43G XPC
Sapphire ATI x1550 AGP
or my shiny, new, cheap Compaq 762NR laptop

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19594
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Hibernation -Not enough Memory

Postby Husse » Mon Aug 04, 2008 2:05 pm

You need a swap that is large enough for your memory because everything in memory is written to a file in swap
logs can be found in /var/log - I don't know which contains anything from hibernation...
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it


Return to “Hardware Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests