Mouse Acceleration Speed Keeps Decreasing - Mint 7

Questions about hardware,drivers and peripherals
Forum rules
Before you post please read how to get help
tangogolfsierra
Level 1
Level 1
Posts: 1
Joined: Mon Jun 01, 2009 11:37 pm

Mouse Acceleration Speed Keeps Decreasing - Mint 7

Postby tangogolfsierra » Mon Jun 01, 2009 11:57 pm

LinuxMint 7, amd dual core 64/ 5200, 4 GB (only 3 available since it's 32-bit), 512 MB ATI, sata HDD

I have set the mouse acceleration to the speed I like, however, each time I reboot or shutdown (power off) and start back up the mouse speed goes back to the orginal (install default) speed. I didn't have this problem with Mint 6 or 5.

I have found a workaround, but I'm wondering if this is a glitch or just an anomoly on my box. The work around is to set it back to the lowest setting (slider all the way to the left), shutdown, then re-adjust the mouse when I boot up. Annoying.

Does anyone know if they are going to release a 64-bit Mint 7. I want to use all my memory so I can use VirtualBox.

Thanks

T

Husse
Level 23
Level 23
Posts: 19593
Joined: Sun Feb 11, 2007 7:22 am
Location: Near Borås Sweden

Re: Mouse Acceleration Speed Keeps Decreasing - Mint 7

Postby Husse » Wed Jun 03, 2009 2:13 pm

I cant remember seeing that mouse problem before
What sort of mouse is it? And what kind of hardware do you have?
There will be a 64 bit version of all versions of the main edition - might appear any day now
Image
Don't fix it if it ain't broken, don't break it if you can't fix it


Return to “Hardware Support”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests